Συναυλία με τους Vamos Ensemble και η Ιωάννα Φόρτη στο Φρούριο Φιρκά στα Χανιά

Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ , σας προσκαλούν να απολαύσετε μια μοναδική συναυλία, στον προαύλιο χώρο του Φρουρίου Φιρκά, την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018, στις 21:00, με το μουσικό σύνολο «Vamos Ensemble» και την Ιωάννα Φόρτη . Είσοδος ελεύθερη.

«Οι Vamos Ensemble είναι ένα σύνολο από δεκαοχτώ επαγγελµατίες και ερασιτέχνες µουσικούς, µε σύνθεση συµφωνικής ορχήστρας. Με βάση το χωριό του Βάµου στα Χανιά, όπου ξεκίνησαν πριν πέντε χρόνια και µε καταγωγή από διαφορετικά µέρη, όχι µόνο της Ελλάδας αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, παρουσιάζουν µουσικές του κόσµου µε εξαιρετικές ενορχηστρώσεις, δηµιουργώντας απροσδόκητες διασκευές, αλλά και παντρέµατα από µουσικές φαινοµενικά ασύνδετες. Έτσι το λυρικό τραγούδι συναντά το ρεµπέτικο, το ιρλανδέζικο φολκλόρ την παραδοσιακή ελληνική µουσική, ο Βαµβακάρης τους Rolling Stones, ο Kurt Weill τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη, ο Bregovic τον Σαββόπουλο και η Κρήτη την Κορσική.

Μαζί τους η Ιωάννα Φόρτη, µια ιδιαίτερη ερμηνεύτρια, µε ένα ασυνήθιστα ευρύ ρεπερτόριο (όπερα, οπερέτα, µπαρόκ, λόγια, έντεχνη και λαϊκή ελληνική µουσική, µιούζικαλ και άλλα) και μια μοναδική ικανότητα να περνά µέσα από πάμπολλα µουσικά ιδιώµατα, θα παρουσιάσει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο πάντα µε τον χαρακτηριστικό ήχο των “Vamos Ensemble”.

You may also like...