Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Οργανισμού Πολιτισμού,Άθλησης και Νεολαίας Δήμου Νέας Ιωνίας

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Δήμου Νέας Ιωνίας. Έτσι αυτήν την εβδομάδα. σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα έχουμε δύο προβολές και ένα θεατρικό.
Οι εκδηλώσεις, ως γνωστόν πλέον, πραγματοποιούνται στο όμορφο Άλσος Παλαιολόγου και θα διαρκέσουν μέχρι και στις 25 Ιουλίου.
Μαζί με τις αφισέτες θα σας επισυνάπτουμε και χάρτη για ευκολότερη πρόσβαση στο χώρο.
Επίσης θα έχουμε κοντά μας, εκτός απροόπτου, συντελεστές και των δύο ταινιών: Tην Κα Καλλιόπη Λεγάκη, σκηνοθέτρια του ενδιαφέροντος ντοκιμαντέρ «ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΝΑΣ ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» και τους Κους Νίκο Γραμματικό, σκηνοθέτη και Βαγγέλη Μουρίκη, ηθοποιό στην ταινία «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ».

ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ
Υπεύθυνος πολιτιστικών δράσεων του ΟΠΑΝ
Αγαπητοί Κύριες/Κύριοι,
Ακολουθώντας τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας για τα Προσωπικά Δεδομένα (GDPR) που έχει τεθεί σε ισχύ από 25 Μαΐου 2018, σε όλη την (ΕΕ) 679/2016, σας παρακαλούμε όπως επαληθεύσετε ρητά ότι επιθυμείτε να παραμείνετε στις λίστες αποδοχής των ενημερωτικών δελτίων (Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Δράσεις) του Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Νέας Ιωνίας, στέλνοντας e-mail στο opan@neaionia.gr γράφοντας «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»
Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λίστα των αποδεκτών μας, παρακαλούμε αποστείλετε e-mail, γράφοντας «ΔΙΑΓΡΑΦΗ»
Στο ενδεχόμενο μη ανταπόκρισης σας στην πρόσκληση μας, ο Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Νέας Ιωνίας είναι υποχρεωμένος να διακόψει την προώθηση των Δελτίων Τύπου στην ηλεκτρονική διεύθυνση σας.

You may also like...