«No More Stage 3»

AlistairΠέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015, στις 21:30
«No More Stage 3»
Stand up comedy με τον διεθνούς φήμης Άγγλο κωμικό
Alistair Barrie
Μια παράσταση για την υποστήριξη
της Πανελλήνιας Εταιρείας Πρόληψης για τον Καρκίνο “Στόχος – Πρόληψη”Η παράσταση θα δοθεί στην αγγλική γλώσσα. Μία stand up comedy παράσταση με τον διεθνούς φήμης Άγγλο κωμικό Alistair Barrie, μέλος του θρυλικού Comedy Club του Λονδίνου. Η παράσταση καταγράφει την προσωπική εμπειρία του Alistair Barrie και της συζύγου του, από τη διάγνωση της νόσου μέχρι την αποδοχή και τη θέληση για ζωή και ενισχύει το μήνυμα ότι η ζωή δεν σταματά ακόμα κι αν δίνεις αγώνα για αυτήν. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 21:30 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη ΜΚΟ “Στόχος-Πρόληψη”. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη της Swarovski Hellas.
Λίγα λόγια για την παράσταση…
Μία αλήθεια.
Όλοι συμφωνούμε στο τι είναι μία άσχημη είδηση. Το πόσο κακό όμως είναι ένα νέο εξαρτάται από την απόσταση που το βλέπεις.
Μία ακόμη αλήθεια.
Οι ειδήσεις που μας συγκλονίζουν πιο πολύ είναι εκείνες που αφορούν εμάς και το αληθινά μεγάλο ενδιαφέρον τους είναι ο τρόπος που τις αντιμετωπίζουμε. Αυτό είναι το μήνυμα και η αίσθηση που μένει βλέποντας την stand up κωμωδία του Άλιστερ Μπάρι “No More Stage 3”.
Η άρνηση είναι θετική.
Δεν είναι απλό να το συνειδητοποιήσεις. Δεν είναι εύκολο να μην σκεφτείς “γιατί”; Όταν η σύζυγος του Άλιστερ διαγνώστηκε με καρκίνο στο μαστό ήταν μόλις λίγους μήνες μετά τον γάμο τους και με πολύ διαφορετικά σχέδια από εκείνα που θα έκαναν πια. Όμως η πραγματική άρνηση, η ουσιαστική κι εκείνη που είναι σύμμαχος ήρθε σύντομα. Όχι, δεν θα το βάλω κάτω. Το No more stage 3” είναι η ιστορία αυτής της σπουδαίας άρνησης.
Ναι, είναι κωμωδία!
Γιατί αν κάτι το σατιρίζεις το αποδυναμώνεις. Και το δράμα είναι δομικό στοιχείο της κωμωδίας. Άλλωστε η ζωή δεν σταματά ακόμα κι αν δίνεις αγώνα για αυτήν.
Ναι, θα γελάσετε!
Γιατί κατά τη διάρκεια της θεραπείας οι δυο τους συνέχιζαν να ζουν. Με τους φίλους, τους γονείς και τον σκύλο τους και όλα τα ευτράπελα που φέρνει η ζωή στους παντρεμένους.
Ναι, θα συγκινηθείτε!
Γιατί η ιστορία έχει τα πάντα. Γάμο, έρωτα και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά.
Ναι, όλα πήγαν καλά!
Γιατί ευτυχώς αυτή η ιστορία είχε happy ending. Και θα έχετε την ευκαιρία να την δείτε μέσα από το πιο δυνατό θεατρικό είδος, το stand up comedy.
Ναι, πρέπει να το δείτε!
Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015, στις 21:30
«No More Stage 3»
Stand up comedy στα αγγλικά, με τον διεθνούς φήμης Άγγλο κωμικό
Alistair Barrie
Μια παράσταση για την υποστήριξη της Πανελλήνιας Εταιρείας Πρόληψης για τον Καρκίνο “Στόχος – Πρόληψη”
Αίθουσα: Αίθουσα 1, ισογείου
Διάρκεια: 120΄
Τιμές εισιτηρίων: 10€, ενιαίο (την ημέρα της παράστασης στο ταμείο του ΙΜΚ)
8€, Προπώληση

**********
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78, τηλ. 210 3418 550, φαξ. 210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα: www.mcf.gr
Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr
Εισιτήρια προπωλούνται στα Εκδοτήρια Ticket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου)
Εισιτήρια προπωλούνται και σε επιλεγμένα καταστήματα Forthnet (Πειραιά, Καλλιθέας (Θησέως), Αιγάλεω, Συντάγματος, Γλυφάδας, Αμαρουσίου. Αγίου Δημητρίου, Νέας Σμύρνης)
Στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 08:00 – 22:00. Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5€ και 1€ για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης μετά από τη 01:01. Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται με 2,5€ για χρήση του parking από τις 10:00 έως 01:00. Από τις 01:01πμ θα επιβαρύνεται με κόστος 1€ για κάθε επιπλέον ώρα.

You may also like...