Motor Festival IV

previewleafletH διοργάνωση, που εξελίσσεται σε γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας, των σκαφών κ.α., θα λάβει χώρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.), δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευχάριστο και γιορτινό περιβάλλον και στους επισκέπτες να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν, να απολαύσουν, να περάσουν καλά.
Στο διήμερο Motor Festival IV | Life and Style, η μόδα παίζει κεντρικό ρόλο, προβάλλοντας τη δυνατότητα που μας εξασφαλίζει να διαφέρουμε και να διαφοροποιούμαστε, να ξεχωρίζουμε, να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον και να τραβάμε την προσοχή. Το αγαπημένο σου όχημα, το έργο τέχνης σου, το δικό σου ρούχο, η μουσική σου, το ταξίδι σου, το τιμόνι και το γκάζι σου, το θέαμα και η αδρεναλίνη, αποτελούν το δικό σου τρόπο έκφρασης, μια σύγχρονη κουλτούρα, μια διέξοδο από την πολλές φορές άχρωμη και κουραστική καθημερινότητα.
Κλασικά, σύγχρονα αλλά και μελλοντικά μοντέλα, μοτοσικλέτες, κορυφαίες βελτιώσεις από καταξιωμένους πρωταγωνιστές στους αγώνες αυτοκινήτου, αλλά και στην καθημερινή αυτοκίνηση, έξυπνα και χρήσιμα αξεσουάρ, εξοπλισμός και οι νέες τάσεις της μόδας στον κόσμο της μηχανοκίνησης, όλα ενωμένα σε ένα τεράστιο, στεγασμένο χώρο! Σε ένα χώρο με μια μεγάλη κεντρική σκηνή και γιγαντο-οθόνες, όπου τα προϊόντα των εκθετών θα παίρνουν τη διάσταση που τους αξίζει, πλαισιωμένα από άνετους και ευρύχωρους εκθεσιακούς χώρους. Η κάθε συμμετοχή έχει το δικό της μερίδιο στην εξέλιξη της ζωής, στη διαμόρφωση του σήμερα, του αύριο, αλλά κα του απώτερου μέλλοντός μας.
Όλοι μαζί αλλάζουμε τα δεδομένα, σηματοδοτώντας τις επόμενες αλλαγές στη ζωή μας. Στο Motor Festival IV όλοι έχουν να κερδίσουν. Οι εκθέτες, οι εταιρείες, οι συμμετέχοντες στα event και οι επισκέπτες. Οι τελευταίοι δεν θα ενημερωθούν μόνο για τις σύγχρονες τάσεις στην αυτοκίνηση, στο χώρο των αγώνων και των μοτοσικλετών, αλλά θα μοιραστούν και περισσότερα από 450 δώρα που θα κληρώνονται κάθε ώρα. Τα δώρα προέρχονται από τους εκθέτες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες οδικής βοήθειας, εταιρείες εισαγωγής και διάθεσης ελαστικών, ζαντών, ανταλλακτικών, βελτιωτικών προϊόντων και βελτιωτές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, επισκευαστές, εταιρείες τοποθέτησης κιτ υγραεριοκίνησης και παμπρίζ, εταιρείες διάθεσης μοτοσικλετών και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και άλλοι πολλοί.

Όπως αναφέρθηκε και στη σχετική συνέντευξη τύπου που δόθηκε γι αυτό το σκοπό την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε συγκεκριμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα. Το αντίτιμο της γενικής εισόδου ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ θα υπάρξουν ειδικές τιμές προσφοράς για οικογένειες, άνεργους και συνταξιούχους.Στα highlights του περιλαμβάνονται:
Tο Elênica! Το πρώτο ελληνικό supercar με παραμετρικό σασί. «Σάρκα και οστά» παίρνει το όραμα του μηχανολόγου – μηχανικού δρα Δημήτρη Χατζηκακίδη και των συνεργατών του, που έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στον χάρτη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.
Anni & Lilia Harley Davidson Wash
Οι REC
Ο Ιαβέρης, που θα μιλήσει για την Ασφαλή οδήγηση
Εκπαίδευση και απονομή πτυχίου Πρώτων Βοηθειών από την ΕΝΑΚ
Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο
Η πιο δημοφιλής μοτοσικλέτα
Οι Street Battles Hip-Hop and Breaking
Μαχητικές Επιδείξεις πολεμικών τεχνών
Baby Rally
H Magic Lamp είναι μια επιχείρηση Παραγωγής Τηλεοπτικών και Ραδιοφωνικών εκπομπών, Διαφήμισης και Προώθησης. Έχει ολοκληρωμένες συνεργασίες με περισσότερες από 3.500 επιχειρήσεις και καθημερινή διείσδυση σε περισσότερους από 100.000 χρήστες διαδικτύου, ακροατές και τηλεθεατές μέσω ενός δυναμικού μέσων, το οποίο αποτελείται από τηλεοπτικές εκπομπές (12 Gods, Αχ Ελλάδα σ αγαπώ), Sites (magiclamp.gr, 12gods.gr κ.α.), Blogs, Social Media, web radio. Επίσης διοργανώνει δύο μεγάλες εκδηλώσεις κάθε χρόνο, συνήθως στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με αντικείμενο την προβολή εταιρειών που σχετίζονται με τον Αυτοκίνητο, τη Μοτοσικλέτα, το Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, τις Πολεμικές τέχνες και τον Αθλητισμό γενικότερα
Περισσότερες πληροφορίες:
Site: http://motorfestival.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/motorfestival.gr/

You may also like...