«Meteora Highline Festival»

meteora_highline_festival_2017Πρόκειται για μια συνάντηση ανθρώπων που θα κάνουν πράξη για ακόμα μια φορά αυτό που αγαπάνε και το έχουν κάνει τρόπο ζωής…το Highline!!!
Το Highline είναι η ισορροπία πάνω σε ιμάντα τριών εκατοστών που συνδέει δυο σταθερά σημεία..στην περίπτωση των Μετεώρων δυο βραχινους πύργους!!
Τα Μετέωρα θεωρούνται ιδανικός προορισμός και γι αυτό το σπορ οπως και αυτό του BASEjumping,Ropejumping, Aerial Dancing και φυσικά της Αναρρίχησης όπου και γίνεται τα τελευταία 2000+ χρόνια!!!
Θα επισκεφτούν εκείνες τις μέρες τα Μετέωρα άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου και με διαφορετικές κουλτούρες και θρησκείες!!
Αυτή τη φορά η συνάντηση θα έχει έναν ρόλο διαφορετικό για όσους το παρακολουθήσουν.
Αυτή τη φορά προσπαθούμε να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στις προτάσεις της 19ης Εφορίας και στις απαράδεκτες απαγορεύσεις που θέλει να επιβάλει στον χώρο αυτό απαξιώνοντας τις απαντήσεις της πλειοψηφίας των φορέων του Δήμου Μετεώρων και των ανθρώπων που δεν συμφωνούν με αυτές!!
Είναι μια συνάντηση που ο καθένας θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, αυτή τη φορά για έναν σημαντικό σκοπό!!Φιλήσυχα και ειρηνικά θα μαζευτούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες!!
Είστε όλοι προσκεκλημένοι να απολαύσετε αυτό το μοναδικό θέαμα!!!

Βασίλης Θεοδώρου

You may also like...