Houdetsi Festival

5fe784b772d368d2779c7b664056c98f_LΑπό τις 6 έως και τις 9 Αυγούστου πρόκειται να πραγμαοτποιηθεί στο Χουδέτσι του Δήμου Νίκος Καζαντζάκης, το Houdetsi Music Festival.
Το Ηoudetsi music festival αποτελεί πραγματικό “τέκνο” της περιόδου της οικονομικής κρίσης.
Σε αυτές τις συνθήκες τόλμησε τα πρώτα του βήματα, σε αυτές τις- γνώριμες πλέον- συνθήκες ωριμάζει. Όχι ως “ευχάριστο διάλλειμα απο τις δυσκολίες ” για τους επισκέπτες αλλά ως παράδειγμα συμμετοχικής έκφρασης μιας τοπικής κοινωνίας που προσπαθεί να αναδείξει την αξία της συλλογικής δουλειάς, του σεβασμού στο χώρο του πολιτισμού, της φιλοξενίας και του σεβασμού στον επισκέπτη.
Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη της αυθεντικής σχέσης του Μουσικού Εργαστηρίου”Λαβύρινθος” με τις μουσικές παραδόσεις που βρίσκουν στο όμορφο Χουδέτσι έναν φιλόξενο χώρο έκφρασης. Με τη σύμπραξη δεκάδων σπουδαίων Μουσικών και εκατοντάδων εθελοντών, τοπικών συλλόγων και Αυτοδιοικητικών Φορέων, απο την 6 έως και την 9 του Αυγούστου, το Houdetsi Music Festival 2015 σας περιμένει να ανακαλύψετε τον δικό σας Μουσικό Λαβύρινθο στα γραφικά σοκάκια και τις πλατείες του χωριού.
Διοργάνωση : Moυσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος
Συνδιοργανωτές: Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Αρχανών Αστερουσίων, Πολιτιστικός Σύλλογος Χουδετσίου, Σύλλογος Φίλων ΜΕΛ
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Ross Daly

 

You may also like...