• Χωρίς κατηγορία

Giuseppe Verdi: Messa da Requiem

kothGiuseppe Verdi: Messa da Requiem
Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου
Το συγκλονιστικό Messa da Requiem του Τζουζέπε Βέρντι θα παρουσιάσουν σε συμπαραγωγή η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου και Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Κ.Ο.Θ. Γεώργιου Βράνου.
Ο μεγάλος Ιταλός ρομαντικός συνθέτης έγραψε το δικό του Ρέκβιεμ για συμφωνική ορχήστρα, κουαρτέτο μονωδών και χορωδία, με σκοπό να τιμήσει τη μνήμη του Ιταλού ποιητή και συγγραφέα Αλεσσάντρο Μαντσόνι.
Για τις ανάγκες του αριστουργηματικού έργου, διάρκειας 90 λεπτών, η Κ.Ο.Θ. θα συμπράξει με τη σοπράνο Σοφία Μητροπούλου, τη μέτζο σοπράνο Άννα Αγάθωνος, τον τενόρο Δημήτρη Πακσόγλου, τον μπάσο Τάσο Αποστόλου και τη Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση της Μαίρης Κωνσταντινίδου.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής Μ1 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου 2015 και ώρα 21:00.
Εισιτήρια: 25€, 15€, 10€ (Μαθητικό, φοιτητικό, κάρτα ανεργίας)
Πληροφορίες προπώληση εισιτηρίων: Εκδοτήριο Μεγάρου Μουσικής και Πλατείας Αριστοτέλους. Τ: 2310 895938-39 και στο www.tch.gr

You may also like...