Η Έκθεση Ζωγραφικής “άκρη των ονείρων…” της Φώφης Κληρονόμου

 

Από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου έως και την Κυριακή 29 Ιουλίου, η Φώφη Κληρονόμου θα παρουσιάσει την 7η ατομική της έκθεση «άκρη των ονείρων…» στην Αίθουσα Τέχνης «Αγίου Αθανασίου» στη Νάουσα της Πάρου.

Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή όλες τις ημέρες από 19:00’ – 00:00’.

Η Φώφη Κληρονόμου μετά από 2 χρόνια εσωστρέφειας και προετοιμασίας, έρχεται με μεγάλη εξωστρέφεια να μοιραστεί τα υπέροχα έργα αφηρημένης ζωγραφικής και να μας συναρπάσει. Η έκρηξη χρωμάτων κυριαρχεί και απογειώνει κάθε χρώμα ξεχωριστά στις μοναδικές της δημιουργίες. Μέσα από τα έργα της διηγείται προσωπικές της ιστορίες και σχέσεις.

Η καλλιτέχνης τολμάει νέες εικαστικές προσεγγίσεις και σε κάθε έκθεση μας εντυπωσιάζει ακολουθώντας νέες διαδρομές. Στη συγκεκριμένη έκθεση δύο διαφορετικές προσεγγίσεις ενώνονται, το θεατό και το αθέατο, αυτό που βλέπουμε και αυτό που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας και θέλουν να κατοικήσουν τα συναισθήματα μας. Κοιτάζοντας τα έργα σε πλημμυρίζει άλλοτε μια δροσιά, άλλοτε μια μυρωδιά και άλλοτε ρίγος.

Η Φώφη Κληρονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στην Πάρο τα τελευταία 35 χρόνια.
Έχει παρουσιάσει έργα της σε 7 ατομικές εκθέσεις και είχε συμμετοχή σε πολλές ομαδικές. Έχει σπουδάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών και πιστεύει ότι η τέχνη δεν έχει όρια. Στη ζωή της έχει δημιουργήσει οικογένεια με 4 υπέροχα παιδιά και 2 εγγόνια.

Επικοινωνία :
SD CONCEPT Σίσσυ Δημάκη 6934 606151 sissi.dimaki@gmail.com

You may also like...