Εαρινές Μελωδίες στην Κηφισιά

Μύρισε άνοιξη και μαζί με την ανθοφορία, έφθασε ο καιρός για τις καθιερωμένες εδώ και εφτά χρόνια «Εαρινές Μελωδίες» που διοργανώνουν οι «Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς», σε συνεργασία με τον ΒΙΚΕΛΑ.

Η φετινή πρωτοτυπία είναι πως εκτός από τις συναυλίες του Απριλίου θα δοθεί μια ξεχωριστή  στις 25 Ιουνίου, σε έναν υπέροχο χώρο στη Νέα Κηφισιά, στο Σκιρώνειο Κέντρο Κηφισιάς.  Ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης, στον οποίο έχουν πραγματοποιηθεί ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Οι τρεις πρώτες συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου στην Κηφισιά. με ώρα έναρξης 7.30 μ.μ. και έχουν ως εξής:

Σάββατο 14 Απριλίου ώρα 7.30 μ.μ. συναυλία για πιάνο και βιολί με τους εξαίρετους μουσικούς, Απόστολο Παληό (πιάνο) και Απόλλωνα Γραμματικόπουλο (βιολί), σε έργα Mozart, Brahms και  Franck.

Κυριακή 15 Απριλίου 7.30 μ.μ. το κουαρτέτο εγχόρδων GALAXY θα ερμηνεύσει έργα Haydn, Mozart, Borodin Tsaikovsky. Το κουαρτέτο ιδρύθηκε το 2012 και αποτελείται από τους Γεννάδιο Μπίκοφ (Α’ βιολί), Σβελτάνα Σεμελιόβα (Β’βιολί), Λίλια Γιουσούποβα (βιόλα) και Ευγένιο Μπένση (βιολοντσέλο).

Τρίτη 24 Απριλίου στις 7.30 μ.μ  έργα για φλάουτο και πιάνο, με τους  Ντανίλο ντε Λούκα (φλαούτο) και Φανή Παρασκευά (πιάνο). Οι μουσικοί θα ερμηνεύσουν έργα Bach, Cerareto, Poylenc, Reineche και Βurton.

Τέλος στις 25 Ιουνίου στις 9.00 μμ. στο χώρο του Σκιρώνειου Κέντρου, στη Γεωργίου Λύρα 73 στη Νέα Κηφισιά, το κουαρτέτο εγχόρδων του συλλόγου «οι φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» θα ερμηνεύσουν έργα από το κλασικό ρεπερτόριο αλλά και κομμάτια με ήχους σουίνγκ και τσιγγάνικες μελωδίες.

Όπως πάντα όλες οι συναυλίες των Φίλων Ποικίλης Μουσικής είναι ελεύθερες για το κοινό και πάντα συγκεντρώνουν πολλούς και καλούς ακροατές της καλής και ποιοτικής μουσικής.

You may also like...