Eργαστήρια για παιδιά στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Εργαστήρια για παιδιά τον Nοέμβριο στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και ΕκπαίδευσηςΜικροί Καλλιτέχνες
Βιωματικό εικαστικό εργαστήρι για παιδιά 4-7 ετών
Στο βιωματικό εργαστήρι «Μικροί Καλλιτέχνες», θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε, να παρατηρήσουμε και να επεξεργαστούμε διάφορες μορφές τέχνης, όπως την Ζωγραφική, την Γλυπτική, την Αρχιτεκτονική!
Μέσα από δραστηριότητες κουκλοθέατρου, θεατρικού παιχνιδιού και εικαστικών, κάθε φορά θα ανακαλύπτουμε ένα έργο τέχνης και θα γνωρίζουμε τον καλλιτέχνη που το εμπνεύστηκε και το δημιούργησε!
Έπειτα θα μπορούμε όλοι μας να μεταμορφωνόμαστε σε μικρούς καλλιτέχνες, φτιάχνοντας τα δικά μας έργα τέχνης, διαλέγοντας διάφορα χρώματα και υλικά και να τα παρουσιάζουμε ο ένας στον άλλο!
Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα μικρών καλλιτεχνών, δημιουργώντας κάθε φορά μοναδικά έργα τέχνης!!!
Σάββατο 4 Νοεμβρίου,, 11:00: «Γυναίκα με Ομπρέλα», Κλοντ Μονέ
Στη πρώτη συνάντηση του Νοέμβρη, θα ανακαλύψουμε έναν πίνακα του Κλοντ Μονέ, ο οποίος ζωγράφισε μια κυρία και ένα παιδί τη στιγμή που έκαναν τον περίπατό τους! Πως να είναι άραγε να ζωγραφίζεις έξω από το σπίτι σου σε ένα σημείο στην ύπαιθρό; Ελάτε να ανακαλύψουμε πως δημιουργήθηκε αυτό το έργο τέχνης και στη συνέχεια να δημιουργήσουμε το δικό μας έργο τέχνης!
Σάββατο 11 Νοεμβρίου, 11:00: «Ο Τσελίστας», Πολ Γκογκέν
Αυτή τη φορά στο εργαστήρι μας θα συναντήσουμε το πορτρέτο του Σουηδού τσελίστα Φριτς Σνέκλουντ! Αν αρέσει και σε εσάς η μουσική, ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί αυτό το έργο τέχνης, να ακούσουμε τον ήχο του τσέλου και να ταξιδέψουμε ακούγοντας την μοναδική του μελωδία!
Έχετε ξανά ακούσει τον ήχο ενός τσέλου; Πολλοί λένε ότι μοιάζει με την ανθρώπινη φωνή! Εσάς θα σας άρεσε να παίζετε κάποιο μουσικό όργανο; Πως νομίζετε ότι νοιώθει ο τσελίστας σε αυτό το έργο τέχνης όταν παίζει μουσική; Εσείς πως θα νοιώθατε;
Ελάτε λοιπόν να παίξουμε, να ακούσουμε την μοναδική μελωδία του τσέλου και να φτιάξει ο καθένας το δικό του μοναδικό τσέλο με τον τρόπο που το φαντάζεται!
Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 17:00: «Το Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι», Γιοχάνες Βερμεέρ
Αυτή τη φορά θα συναντήσουμε στον πίνακα ένα κορίτσι, που φοράει ένα μαργαριταρένιο σκουλαρίκι. Είναι, νομίζετε από την εποχή μας, ή ζούσε πιο παλιά; Τι ρούχα φοράει; Μοιάζουν με τα δικά μας ρούχα; Άραγε πώς αισθάνεται και που βρίσκεται;
Αν εσείς είχατε την ευκαιρία να ζωγραφίζατε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι, πως θα το ζωγραφίζατε; Τι θα φορούσε; Θα ζούσε την σημερινή εποχή ή μήπως παλιότερα;
Σάββατο 25 Νοεμβρίου, 17:00: «Δύο Φανταστικοί Χαρακτήρες», Ζουάν Μιρό
Δύο πλάσματα που δεν μοιάζουν πολύ πραγματικά έρχονται να μας επισκεφτούν από την Γαλλία και να μας που ποιος τα δημιούργησε και τους έδωσε ζωή. Θα μας μιλήσουν για την ιστορία τους και θα περιμένουν να μας συναντήσουν με μεγάλη ανυπομονησία!
Θα σας άρεσε να πλάσετε κάτι μέσα από την φαντασία σας; Μην χάσετε λοιπόν αυτή την ευκαιρία! Όλοι θα φτιάξουμε φανταστικούς χαρακτήρες με πηλό και θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί τους!
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
· Συμπληρώστε το έντυπο συμμετοχής και αποστείλετέ το με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@ekedisy.gr
· Τ: 2103250341
· Ε: info@ekedisy.gr
Κόστος Συμμετοχής: 12€
40€ ο κύκλος (4 εργαστήρια)
Έκπτωση 10% για αδέρφια
Οι θέσεις είναι περιορισμένες
Προτεραιότητα κρατήσεων για συμμετοχή σε ολόκληρο κύκλο
Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο
Διάρκεια 60 λεπτά
Σχεδιασμός – Εμψύχωση: Φιλαρέτη Ισταμπουλούογλου, Νηπιαγωγός, Εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων
Παραμυθοσάββατα
Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-5 ετών
Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά από 2-5 ετών, τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι και κατασκευές, έρχονται σε επαφή με τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Μέσα από γνωστά και αγαπημένα παιδικά βιβλία, έρχονται σε πρώτη επαφή με σύνθετες έννοιες με παιγνιώδη και διασκεδαστικό τρόπο.
Σάββατο 4 Νοεμβρίου, 12:00: Πες μου καφέ αρκούδα τι βλέπεις;
Ένα διασκεδαστικό εργαστήρι που εισάγει τα παιδιά στον κόσμο των ζώων και των χρωμάτωνΣάββατο 25 Νοεμβρίου, 12:00: Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει ν’ αλλάξει χρώμα.
Ο αγαπημένος λύκος των παιδιών είναι σε ένα μεγάλο δίλημμα και οι μικροί μας φίλοι καλούνται να τον βοηθήσουν. Ένα εργαστήρι για την αποδοχή του εαυτού μας, γεμάτο χρώματα και δημιουργίες.
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
· Συμπληρώστε το έντυπο συμμετοχής και αποστείλετέ το με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@ekedisy.gr
· Τ: 2103250341
· Ε: info@ekedisy.gr
Κόστος Συμμετοχής: 12€
Έκπτωση 10% για αδέρφια
Οι θέσεις είναι περιορισμένες
Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο
Διάρκεια 60 λεπτά
Σχεδιασμός-εμψύχωση: Ελένη Αντωνοπούλου-Φιλαρέτη Ισταμπουλούογλου
Μικροί προγραμματιστές
Εργαστήρι εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά 4 – 6 ετών
Το εργαστήρι εκπαιδευτικής ρομποτικής είναι σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (4 και 6 ετών). Η εισαγωγή στην εκπαιδευτική ρομποτική και του αλγοριθμικού τρόπου σκέψης γίνεται με τη χρήση της “έξυπνης μέλισσας “Bee-bot”. Η Bee-bot είναι ένα ρομπότ δαπέδου, το οποίο φέρει κουμπιά στο επάνω μέρος της και μπορεί να προγραμματιστεί για να κινείται με ακρίβεια στο χώρο προχωρώντας μπροστά, πίσω και στρίβοντας αριστερά, δεξιά.
Μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, τα παιδιά αναπτύσσουν δεξιότητες προσανατολισμού, λογικής σκέψης και μέτρησης αποστάσεων. Οι μαθητές παίζουν, εξασκούν τη φαντασία τους, ερευνούν, πειραματίζονται και επιλύουν μικρά προβλήματα με παιγνιώδη και ευχάριστο τρόπο.
Σάββατο 4 Νοεμβρίου, 17:00: Κυκλοφορώ στην πόλη!
Η «έξυπνη» μέλισσα Bee-bot μεταμορφώνεται σε αυτοκίνητο και είναι έτοιμη να περιπλανηθεί στους δρόμους της πόλης! Βοήθησε την να αναγνωρίσει όλα τα σήματα οδικής σήμανσης και να κινηθεί με ασφάλεια στην πόλη! Ένα διασκεδαστικό εργαστήρι γεμάτο προγραμματισμό και κυκλοφοριακή αγωγή!
Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 17:00: Ταξίδι στο διάστημα!
Το μεγάλο ταξίδι στο διάστημα ξεκίνησε! Η «έξυπνη» μέλισσα Bee-bot φόρεσε τη διαστημική της στολή, πήρε το διαστημόπλοιο της και με αφετηρία τη γη επισκέφτηκε τον πρώτο της πλανήτη, τον Άρη… Είσαι έτοιμος/η να εξερευνήσεις τους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος;
Σάββατο 25 Νοεμβρίου, 17:00: Το παιχνίδι της υγιεινής διατροφής!
Η «έξυπνη» μέλισσα Bee-bot ανακάλυψε πόσο καλό κάνουν στον οργανισμό μας οι υγιεινές τροφές! Ρίξε το ζάρι και προγραμμάτισε την Bee-bot να διαλέξει το φαγητό της. Για να δούμε, θα κάνεις τις σωστές επιλογές; Φράουλα ή παγωτό; Σαλάτα ή μπέργκερ; Καραμέλες ή ξηροί καρποί; Εσύ αποφασίζεις…
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
· Συμπληρώστε το έντυπο συμμετοχής και αποστείλετέ το με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@ekedisy.gr
Τ: 2103250341
Ε: info@ekedisy.gr
Κόστος Συμμετοχής: 15€
40€ ο κύκλος (3 εργαστήρια)
Έκπτωση 10% για αδέρφια
Οι θέσεις είναι περιορισμένες
Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο
Διάρκεια 60 λεπτά
Σχεδιασμός, Επιστημονική επιμέλεια & Εμψύχωση: Χριστίνα Παπαγεωργίου
Παιχνιδοκαμώματα
Εργαστήρι για βρέφη 18 –28 μηνών με στοιχεία messy και sensory play
Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο, μέσα από τις αισθήσεις, σε ένα ταξίδι τον κόσμο των υλικών, με καινούριες υφές, χρώματα και ουσίες. Με τη βοήθεια πάντα των γονέων, τα παιδιά γνωρίζουν σιγά σιγά πώς να εστιάζουν καλύτερα, να συγχρονίζουν χέρια, να ακούν σε παραγγέλματα, να περιεργάζονται και να συνεργάζονται. Ένα άκρως βιωματικό, διασκεδαστικό εργαστήρι βασισμένο στο παιχνίδι, με στόχο την αισθητηριακή ανάπτυξη των παιδιών.
Κυριακή 5 Νοεμβρίου, 11:00: Η κοκκινοσκουφίτσα.
Δραματοποιημένη αφήγηση, μουσικοκινητικά παιχνίδια, χορός και άφθονο γέλιο, η καλύτερη συνταγή για μια όμορφη Κυριακή.
Κυριακή 12 Νοεμβρίου, 11:00: Τα τρία γουρουνάκια.
Παιχνίδια συνεργασίας και ομάδας, κατασκευές και χειροτεχνίες, τραγούδια και μουσικά όργανα και…φύγαμε για παραμύθι!
Κυριακή 19 Νοεμβρίου, 11:00: Ο Πινόκιο.
Με μικρά ψεματάκια και πολλά παιχνιδάκια, ξεγλιστράμε σε ένα παράξενο τσίρκο και γνωρίζουμε τον Πινόκιο. Τραγούδι και χορός, πάντα συντροφιά μας.
Κυριακή 26 Νοεμβρίου, 11:00: Το ασχημόπαπο.
Πόσα παπάκια θα είναι στην παρέα μας; Ελάτε να παίξουμε, να πλατσουρίσουμε και να γελάσουμε, παρέα με μια όμορφη και διδακτική ιστορία.
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
· Συμπληρώστε το έντυπο συμμετοχής και αποστείλετέ το με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@ekedisy.gr
· Τ: 2103250341
· Ε: info@ekedisy.gr
Κόστος Συμμετοχής: 12€
40€ ο κύκλος (4 εργαστήρια)
Έκπτωση 10% για αδέρφια
Οι θέσεις είναι περιορισμένες
Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο
Διάρκεια 60 λεπτά
Σχεδιασμός – Εμψύχωση: Σταυρίνα Σαββινίδου
Μαγικά Πειράματα
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Φυσικών Επιστημών
για παιδιά 5-8 ετών
Στο εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα τα παιδιά εισάγονται στη μαγεία των φυσικών επιστημών και μαθαίνουν διασκεδάζοντας. Τι είναι το φως, γιατί πατάμε στη γη και δεν πετάμε, πως μεγαλώνουν τα φυτά, πότε είναι μέρα και πότε νύχτα, τι υπάρχει πέρα από τον ουρανό, είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο εργαστήριο αυτό. Η προσέγγιση όλων των θεμάτων γίνεται με ευαισθησία, με μέσα και τεχνικές, οικείες προς το παιδί και τις αυξημένες ανάγκες του (χρήση εκπαιδευτικού δράματος, χρήση νέων τεχνολογιών, θεατρικό παιχνίδι, κ.λπ). Οι Φυσικές Επιστήμες, εμπλέκουν ενεργά το παιδί σε διαδικασίες επιστημονικής μεθόδου (παρατήρηση, ταξινόμηση, πείραμα, μοντελοποίηση, κ.λπ), βοηθώντας το να ξεπεράσει τα γνωστικά εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η παιδική σκέψη σε θέματα των Φυσικών Επιστημών.
Κυριακή 5 Νοεμβρίου, 11:00: Η χρωματιστή γλίτσα του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Στο πρώτο εργαστήριο του Νοέμβρη σας περιμένουμε να ανακαλύψουμε σε όλα τα κρυφά σημεία του Μουσείου τη χρωματιστή γλίτσα! Ελάτε σε ένα διαφορετικό εργαστήριο όπου η μαγεία της χημείας συναντά το παρελθόν του Μουσείου και μας βοηθά να κατασκευάσουμε τη δική μας διαφορετική και χρωματιστή γλίτσα για ατελείωτο.
Κυριακή 12 Νοεμβρίου, 11:00: Πατατοπειράματα
Πως συνδέεται η Φυσική και η χημεία με μια πατάτα; Πόσα διαφορετικά πειράματα μπορούμε να κάνουμε με εργαλείο το ξακουστό γεώμηλο; Σας περιμένουμε στο Κυριακάτικο εργαστήρι για να ανακαλύψουμε μαζί όλα τα μυστικά των φυσικών επιστημών που σχετίζονται με την πατάτα
Κυριακή 19 Νοεμβρίου, 11:00: Αερωθούμενο όχημα η δύναμη του αέρα
Η πιο ενδιαφέρουσα δύναμη της φυσικής, η δύναμη του αέρα, φιλοξενείται στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Μια διαφορετική τεχνική αξιοποίησης του αέρα, μας περιμένει να τν ανακαλύψουμε. Στο τέλος του εργαστηρίου θα πάρουμε μαζίμας και το δικό μας χειροποίητο αερωθούμενο όχημα!
Κυριακή 26 Νοεμβρίου, 11:00: Fidget spinner του Νεύτωνα
Fidget Spinner και επιστήμη γίνεται; Μα φυσικά! Που αλλού στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Οι γνώσεις του Νεύτωνα και η μαγεία των νέων ανακαλύψεων μπλέκονται σε ένα ανατρεπτικό εργαστήρι γεμάτο χρώματα, ταχύτητα και μαγεία μια άλληε εποχής! Σας περιμένουμε να ανακαλύψουμε μαζί τους νόμους του Νεύτωνα και να κατασκευάσουμε το δικό μας fidget spinner χρωμάτων.
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
· Συμπληρώστε το έντυπο συμμετοχής και αποστείλετέ το με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@ekedisy.gr
· Τ: 2103250341
· Ε: info@ekedisy.gr
Κόστος Συμμετοχής: 12€
40€ ο κύκλος (4 εργαστήρια)
Έκπτωση 10% για αδέρφια
Οι θέσεις είναι περιορισμένες
Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο
Διάρκεια 60 λεπτά
Σχεδιασμός, Επιστημονική επιμέλεια & Εμψύχωση: Χαρίκλεια Θεοδωράκη
Σκανταλοτεχνίες
Πολυθεματικό εργαστήρι για παιδιά 3-5 ετών
Στόχος του εργαστηρίου η ανάπτυξη της φαντασίας των παιδιών, μέσα από ιστορίες, παραμύθια, μύθους και εικόνες. Μέσα από τη δραματοποίηση της ιστορίας, με τη βοήθεια των μουσικών οργάνων, παρέα με το θεατρικό παιχνίδι και τα εικαστικά, αλλά και με πειράματα πολλά, ξεδιπλώνω τον ξεχωριστό μου χαρακτήρα, παίζω και μαθαίνω.
Ένα πραγματικά δημιουργικό εργαστήρι, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά, να ασχοληθούν με τις τέχνες, γνωρίζοντας το θέατρο, τη μουσική και τη ζωγραφική, να πειραματιστούν, και να διασκεδάσουν, ζωντανεύοντας μέσα από το παιχνίδι, όμορφες ιστορίες.
Διαθεματική προσέγγιση Νοεμβρίου : Τερατάκια από …σπίτι !
Κυριακή 5 Νοεμβρίου, 12:00: Η Αδημονέλλα (το τέρας της ανυπομονησίας)
Πόσες φορές σας έχει τύχει να ανυπομονείτε για το φαγητό της μαμάς ή για μια βόλτα; Ελάτε να παίξουμε παρέα με την Αδημονέλλα που μας φέρνει παιχνίδια συνεργασίας και ..υπομονής. Παρέα με το τραγούδι και το χορό, θα τη γνωρίσουμε καλύτερα.
Κυριακή 12 Νοεμβρίου, 12:00: Ο Τούπιρους ( Το τέρας της αποκλειστικής κυριότητας)
Χμ..μήπως τα θέλετε όλα δικά σας; Παιχνίδια για όλη την ομάδα, με μουσικά όργανα και άλλα πολλά…για να ανακαλύψουμε πως όταν μοιράζεσαι..είναι καλύτερα!
Κυριακή 19 Νοεμβρίου, 12:00: Η Κραυγαλέττα (το τέρας της τσιρίδας)
Μήπως όταν θυμώνετε.. τσιρίζετε δυνατά; Μη φοβάστε. Η Κραυγαλλέτα έπεσε πάνω σας μάλλον. Ελάτε να κουρδίσουμε τις φωνές μας με τραγούδι, να παίξουμε και να χορέψουμε…και όλα μέλι γάλα!
Κυριακή 26 Νοεμβρίου, 12:00: Ταλαμπουλάρ ο Μεγαλοπρεπής και Βρούτος ο μικρός – Τα τέρατα του «δεν μπορώ να κοιμηθώ»
Μήπως να φάω μια μπανάνα πριν κοιμηθώ; Μήπως να φωνάξω πάλι τη μαμά μου; Μη φοβάστε! Είναι ώρα για ύπνο. Ελάτε να παίξουμε, να διασκεδάσουμε με μουσικοκινητικά παιχνίδια, να χοροπηδήξουμε χορεύοντας, να κουραστούμε με χειροτεχνίες..και σίγουρα το βράδυ θα κοιμηθούμε πολύ καλά!
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
· Συμπληρώστε το έντυπο συμμετοχής και αποστείλετέ το με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@ekedisy.gr
· Τ: 2103250341
· Ε: info@ekedisy.gr
Κόστος Συμμετοχής: 12€
40€ ο κύκλος (4 εργαστήρια)
Έκπτωση 10% για αδέρφια
Οι θέσεις είναι περιορισμένες
Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο
Διάρκεια 60 λεπτά
Σχεδιασμός – Εμψύχωση: Σταυρίνα Σαββινίδου
Μια διαφορετική βόλτα στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 4-8 ετών
Κυριακή 12,26 Νοεμβρίου 11:00
Μια διαφορετική βόλτα στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης που θα ξεκινήσει από τον αρχαιότερο δρόμο της Αθήνας, την οδό Τριπόδων και το Μουσείο Σχολικής Ζωής, όπου ο Παρθενώνας στο λόφο της Ακρόπολης φαντάζει στα μάτια των παιδιών σαν κάστρο ιπποτών! H κουκουβάγια η Σοφία, μια απ΄τις πολλές που ζουν από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα στη γειτονιά της Πλάκας, θα βοηθήσει τα παιδιά να ξετυλίξουν τους μύθους και να ανακαλύψουν την ιστορία που κρύβουν τα αρχαία μνημεία της πόλης!Πριν και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης τα παιδιά με τη βοήθεια της κουκουβάγιας Σοφίας, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις ιστορίες που κρύβουν σημαντικά εκθέματα του μουσείου όπως ο Τρισώματος, ο Μοσχοφόρος, οι Καρυάτιδες, η Μέδουσα, ο Ιππέας, η Σφίγγα και τόσοι άλλοι θησαυροί του μουσείου. Η κουκουβάγια θα βοηθήσει τα παιδιά να σκεφτούν για τη ζωή των αρχαίων ελλήνων, τα υλικά, τα χρώματα, την τέχνη και τη φιλοσοφία τους!
Φτάνοντας στο Μουσείο θα ακολουθήσουμε συγκεκριμένη διαδρομή, όπου θα σταματήσουμε σε επιλεγμένα εκθέματα και μέσα από μικρές δράσεις η ομάδα θα ενεργοποιηθεί και θα φωτίσουμε λίγο παραπάνω αυτό που κάθε μνημείο έχει να πει στα παιδιά που σήμερα επισκέπτονται το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.
Έξω από το μουσείο θα χαρούμε όλοι μαζί τον αττικό ουρανό και το κάθε παιδί θα φτιάξει τη δική του κούκλα-κουκουβάγια!
Κόστος Συμμετοχής: 20€, Eκπτώσεις στα αδέλφια
Διάρκεια: 2,5 ώρες
Πληροφορίες – Κρατήσεις: info@ekedisy.gr 210 3250341
Σχεδιασμός-εμψύχωση: Σπυριδούλα Χρόνη, Παιδαγωγός-Εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων
Δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο εισόδου για τους ενήλικες στο Μουσείο της Ακρόπολης

Από: Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης <ekedisy@gmail.com>

 

You may also like...