British Council Greece – eNews Αυγούστου 2014

european-day-of-languages-2014Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2014
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τη φετινή Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-d/> σε ένα πολυγλωσσικό φεστιβάλ γεμάτο τραγούδι, χορό, αφηγήσεις και διαδραστικά παιχνίδια. Πάρτε επίσης μέρος στον online διαγωνισμό που διοργανώνουμε στο πλαίσιο της γιορτής αυτής και μπορεί να κερδίσετε δωρεάν μαθήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών! Αθήνα: 20 Σεπτεμβρίου 2014
Θέλετε να φοιτήσετε σε βρετανικό πανεπιστήμιο φέτος το φθινόπωρο;
Χρειάζεστε συμβουλές και βοήθεια στη διαδικασία των αιτήσεων εισαγωγής; Διαθέσιμες θέσεις σε αρκετούς επιστημονικούς τομείς θα ανακοινωθούν σύντομα μέσω της Υπηρεσίας Clearing της UCAS<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-b/>.
Μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-n/>
Σπουδάστε ή εργαστείτε στο εξωτερικό με το IELTS
To IELTS είναι η δημοφιλέστερη εξέταση Αγγλικών στον κόσμο για λόγους εκπαίδευσης, εργασίας και μετανάστευσης<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-m/> – κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται πάνω από 2.2 εκατομμύρια εξετάσεις. Αναγνωρίζεται από περισσότερους από 9.000 οργανισμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημίων και άλλων ιδρυμάτων εκπαίδευσης, εταιρειών, επαγγελματικών και κυβερνητικών φορέων.
Μάθετε περισσότερα.<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-c/>
Επιτυχία στη διδασκαλία – εκπαιδευτείτε σε μας!
Είτε είστε πεπειραμένος καθηγητής Αγγλικών είτε νέος στο επάγγελμα, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών και πρόσωπο με πρόσωπο προγραμμάτων εκπαίδευσης καθηγητών<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-f/>, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις επαγγελματικές σας ανάγκες. Έναρξη προγραμμάτων: Σεπτέμβριος/Οκτώβριος 2014
Μάθετε περισσότερα.<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-z/>
Σεμινάριο: Φοιτητική Ζωή στη Βρετανία
Ετοιμάζεστε για σπουδές στη Βρετανία; Ελάτε στο σεμινάριό μας με τίτλο Φοιτητική Ζωή στη Βρετανία<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-s/> και ενημερωθείτε για όλους τους τομείς της φοιτητικής ζωής από το θέμα της στέγασης και του κόστους διαβίωσης μέχρι τη σύνταξη εκθέσεων και την παρουσίαση εργασιών. Αθήνα 1 Σεπτεμβρίου & Θεσσαλονίκη 2 Σεπτεμβρίου 2014
Κάντε τώρα εγγραφή!<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-g/>
Social Business Excellence Awards 2014
Είσαστε κοινωνικοί επιχειρηματίες; Έχετε δημιουργήσει την δική σας start up εταιρεία με έδρα την Ελλάδα; Εάν ναι, τότε δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-yh/> για να παρουσιάσετε την εταιρεία σας και το επιχειρηματικό σας πλάνο μπροστά σε μια ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών και διεκδικήστε ένα από τα βραβεία μας! Προθεσμία συμμετοχής: 1 Σεπτεμβρίου 2014
Δηλώστε συμμετοχή!<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-yk/>
Νέο! Αγγλικά και στην Κηφισιά
Προσφέρουμε τμήματα Αγγλικών για μικρούς μαθητές στις εγκαταστάσεις του St Catherine’s British School στην Κηφισιά<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-jr/>, φέρνοντας την παγκόσμιας κλάσης διδασκαλία και στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Τα τμήματα αρχίζουν στα μέσα Σεπτεμβρίου 2014.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-jy/>
Ιστοσελίδα Υποστήριξης Υποψηφίων για τις Εξετάσεις Cambridge English
Εγγραφείτε μαζί μας για τις εξετάσεις Cambridge English First for Schools, Advanced ή Proficiency του Δεκεμβρίου 2014 και εμείς θα σας δώσουμε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα Υποστήριξης Υποψηφίων<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-ji/>, όπου έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε μία εικονική προφορική εξέταση μέσω διαδικτύου και να βρείτε χρήσιμες συμβουλές για τις εξετάσεις.
Μάθετε περισσότερα.<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-jd/>
IELTS Premier
Το IELTS είναι η εξέταση που ανοίγει το δρόμο για σπουδές και καριέρα σε όλο τον κόσμο. Στο Διδακτικό Κέντρο του Κολωνακίου παρέχουμε το IELTS Premier<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-ju/>, το μόνο επίσημο τμήμα προετοιμασίας για την εξέταση στην Ελλάδα, το οποίο καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της εξέτασης. Καινούρια τμήματα ξεκινούν κάθε μήνα!
Ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου.<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-tl/>
Δωρεάν παρουσιάσεις για τις σπουδές στη Βρετανία
Σκέφτεστε να σπουδάσετε σε Βρετανικό πανεπιστήμιο; Παρακολουθήστε τις δωρεάν ενημερωτικές παρουσιάσεις μας<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-tj/> και μάθετε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τις πτυχιακές και τις μεταπτυχιακές σπουδές στη Βρετανία. Δε χρειάζεται εγγραφή – ελάτε στην παρουσίαση την ημερομηνία που επιθυμείτε!
Βρείτε την ημερομηνία που σας ταιριάζει.<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-tt/>
Διδακτικό Κέντρο στο Κολωνάκι
Επιθυμείτε είτε εσείς είτε τα παιδιά σας να μάθετε Αγγλικά ή να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις Cambridge English ή για το IELTS; Διαθέτουμε ένα ευρύ πλαίσιο τμημάτων Αγγλικής γλώσσας στο Διδακτικό Κέντρο στο Κολωνάκι<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-th/> προκειμένου να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη – τώρα με νέες μειωμένες τιμές! Νέα τμήματα αρχίζουν στις 15 Σεπτεμβρίου 2014.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-tk/>
Workshops: Presentation Skills – Make Yourself Heard
Πάρτε μέρος στα σεμινάρια για τη δεξιότητα στην επικοινωνία, «Presentation Skills – Make Yourself Heard»<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-ir/>, που διοργανωνούμε σε συνεργάσια με το INNOVATHENS Powered by Samsung. Αθήνα: 24 Σεπτεμβρίου 2014
Δηλώστε τώρα συμμετοχή!<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-iy/>
Εγγραφείτε για τις εξετάσεις Cambridge English
Αν σχεδιάζετε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις Cambridge English Key for Schools, Preliminary for Schools, First for Schools, Advanced ή Proficiency του Δεκεμβρίου 2014<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-ii/>, εγγραφείτε ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 6 Οκτωβρίου και θα έχετε πρόσβαση στις αποκλειστικές υπηρεσίες μας.
Μάθετε περισσότερα.<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-id/>
Μετάφραση και επικύρωση εγγράφων
Χρειάζεται να υποβάλετε μεταφρασμένα και επικυρωμένα έγγραφα σε βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα/φορείς ή σε ελληνικές αρχές; Η υπηρεσία μας αναλαμβάνει την επίσημη μετάφραση και επικύρωση<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-iu/> των εκπαιδευτικών σας εγγράφων.
Μάθετε περισσότερα.<http://britishcouncilgreece.cmail1.com/t/y-l-ijzyud-jlhiuttuo-dl/>

You may also like...