Auto Battleships Festival

BATTLE1To Auto Battleships Festival επιστρέφει στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2015 και θα λάβει χώρα στο (Σ.Ε.Φ.) Στάδιο Ειρήνης και φιλίας με σκοπό να ταράξει ακόμα μια φορά τα κύματα στον χώρο της αυτοκίνησης.
Πρόκειται για το γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις οποιουδήποτε οχήματος με τροχούς, ένα διήμερο φεστιβάλ για το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα που διοργανώνει η εταιρεία Magic Lamp, μια μεγάλη γιορτή που γίνεται για τρίτη συνεχή χρονιά κι έχει στόχο κάθε φορά ν’ αναδεικνύει τη μεγάλη σημασία του αυτοκινήτου, τόσο στην οικονομία μιας χώρας μέσα από μεταφορές, αγορά εργασίας όσο και στον πολιτισμό μέσα από μουσεία, αυτοκίνητα με ιστορία, νέες εφευρέσεις κ.α.
Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν με περίπτερα εκπρόσωποι όλων των ειδών επαγγελματικών φορέων που σχετίζονται με το αυτοκίνητο όπως παραγωγή, αγορά και πώληση του αυτοκινήτου – αντιπροσωπείες, εξειδικευμένα συνεργεία, ανταλλακτικά, αναλώσιμα, καύσιμα κ.α.
Στο φεστιβάλ επίσης έχουν κληθεί να πάρουν μέρος σε ειδικά πάνελς για την Έρευνα και Εκπαίδευση για την Οδική Ασφάλεια, την Πρόληψη και Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων επιστήμονες, καθηγητές, οικονομικoύς παράγοντες και εκπρόσωπους από τη βιομηχανία και αγορά του μηχανοκίνητου. Ταυτόχρονα θα εξελίσσονται τεχνικά σεμινάρια μηχανολογίας βελτιώσεις – tuning από μηχανικούς, βελτιωτές αντιπρόσωπους και άλλων φορέων που συμβάλλουν στην εξέλιξη του μηχανοκίνητου. ενώ θα πραγματοποιηθούν και παρουσιάσεις από το ΙΟΑΣ -Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». Τέλος, θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση παιδιών για σωστή οδική συμπεριφορά με τίτλο “Kiddy Car”.
Ο δρόμος της ¨μεγαλύτερης ναυμαχίας¨ των δρόμων φυσικά θα είναι ανοιχτός σε εκπρόσωπους από λέσχες, συλλόγους και clubs πολυτελών αυτοκινήτων αλλά και άλλων ειδικών κατηγοριών. Στόχος αυτή η προσπάθεια να συνεχίσει ν’ αποτελέσει θεσμό διότι το αυτοκίνητο αποτελεί τη βάση για τη λειτουργία δεκάδων επαγγελμάτων αλλά είναι και εκείνο το μέσο που φέρνει πολύ κοντά τους ανθρώπους από όλον τον κόσμο για μια πραγματική επαφή και ανταλλαγή απόψεων.
Events
Στον τομέα των events για ακόμη μια χρονιά το AutobattleshipsFestival θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη καθώς σε όλες τις μέρες του Festival έχουν προγραμματιστεί μοναδικά show σε ένα υπερθέαμα που ενθουσιάζει. Ταυτόχρονα, η διοργάνωση του AutobattleshipsFestival, σε επαφή με την κοινωνία και αφουγκραζόμενη τις συνθήκες που όλοι βιώνουμε στη χώρα μας, αποφάσισε το εισιτήριο εισόδου να είναι εξαιρετικά χαμηλό με τιμή στα 4€ και όλοι όσοι θα το προμηθευτούν, θα έχουν τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν για περισσότερες από μια φορά τα μοναδικά show που θα πραγματοποιηθούν στους χώρους της εκδήλωσης.
MotorShow Events
Τα Motorshow events θα κλέψουν την παράσταση, κόβοντας την ανάσα και προσφέροντας μοναδικές κι αξέχαστες εμπειρίες.
Στο AutoBattleships 2015 θα διοργανωθούν Διαγωνισμοί – Μονομαχίες σε πολλές κατηγορίες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και τα οχήματα θα κριθούν από εξειδικευμένους του είδους βάσει μιας ενοποιημενης κλίμακας 10 κριτηρίων. Ακόμα θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί BurnOut, Jap Style,ιστορικών μοτοσυκλετών, καλλιστεία αυτοκινήτων για Design & Beauty αλλά και εσωτερικών χώρων, διαγωνισμός ήχου [SoundQuality, Voice, Espl, Master], διαγωνισμός ΕΜΜΑ ήχου. Επίσης, DriftShow, StundextremeShow [αυτοκινητα σε 2 ροδες], ToyotaStarletShowTime, Stunt ATV, Γύρος του Θανάτου, Έκθεση Αυτοκινήτων κ.α.
Το κεντρικό υπερθέαμα όμως που θα κεντρίσει και θα στρέψει όλα τα βλέμματα του κόσμου που βρίσκονται εντός και εκτός από το χώρο του Φεστιβάλ είναι το «Born to Race» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το βράδυ.
Το Auto Battleships Festival ταυτόχρονα είναι ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ με κεντρικό πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο. Στην διάρκεια του φεστιβάλ λοιπόν, διάφορα happenings και Show θα εξελίσσονται με στόχο διοργάνωση που το θέαμα, την εκπαίδευση, τη διασκέδαση, την αναψυχή του επισκέπτη όπως: Fire Show, Πυροτεχνήματα, Αθλητικές Επιδείξεις, Show με ΒΜΧ και skateboard, Χορευτικές επιδείξεις, συναυλίες αλλά και Djset, διαγωνισμοί. Στα περιθώρια του φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση με την ιστορία του αυτοκινήτου από την εμφάνισή του μέχρι σήμερα. Οι εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς, παιχνίδια και να κερδίσουν κύπελλα, μετάλλια και πολλά δώρα.
Πιο συγκεκριμένα η διοργάνωση θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον μοναδικό Μιχάλη Τσαουσόπουλο που έχει μυήσει στη μουσική γενιές και γενιές μέσα από τη μεγάλη διαδρομή του στο ραδιόφωνο, συνεχίζοντας τη στο «Breakfast στα FM» στον 95.2 Athens DeeJay. Όσον αφορά στις Dj εμφανίσεις του σε club της Ελλάδας…εκεί γίνεται κόλαση. Ένας άλλος κόσμος! Ο απόλυτος Μιχάλης στα Decks του Autobattleships Festival 2015.
Θα απολαύσουμε την ομάδα Ακροβατικής – Ρυθμικής γυμναστικής και χορού Hobo Illusionerz, όπου τα 17 μέλη της ομάδας, που ασχολούνται με διάφορα αθλήματα και είδη χορού (μπαλετο, ρυθμική, parkour, λάτιν, hip hop κ.ά), δημιουργούν ένα ιδιαίτερο σύνολο, μοναδικό στην Ελλάδα με τις χορογραφίες να δημιουργούνται από την Νάνσυ Πλέσσα.
Θα διοργανωθεί ένα 80’s, 90’s Special Party όπου οι Hobo Illusionerz θα μας ταξιδέψουν στο παρελθόν με τις χορευτικές κινήσεις και φιγούρες τους ανεβάζοντας την διάθεση μας σε συνδυασμό με τους ρυθμούς και τα ακούσματα των μεγαλυτέρων επιτυχίων της πολύ αγαπημένης για όλους μας περιόδου των 80’s & 90’s με τον K. Anthimos να μας απογειώνει από τα decks.
Τέλος, θα παρακολουθήσουμε σε ένα ιδιαίτερο streetstyle – hiphopdanceshow από την HoodGrooveManagement.
Ταυτόχρονα θα έχουμε μεγάλη και σημαντική παρουσία από ο χώρο των πολεμικών τεχνών με τη συμετοχή του σπουδαίου Γιάννη Aηδινιώτη στην Πυγμαχία, του Αντώνη Καστρίτσιου στο Kick Boxing, του Χανιωτάκη Δημήτρη στο Kenpo karate, Krav Maga, combat grappling(codex mma), kick boxing kids, Doce Pares Eskrima Κέμπο καράτε και του Κατσινόπουλου Γιώργου στο Brazilian Zitsu. Επίσης, θα συμμετάσχει με show Χειροπάλης ο μοναδικός κι αξεπέραστος Αντώνης Πανάρετος.

You may also like...