Athens Beer Festival 2017

Το Athens Beer Festival ξεκίνησε το 2001 από το Άλσος Κηφισιάς όπου μέχρι το 2002 έμαθε στους φανατικούς φίλους της μπύρας αλλά και σε αυτούς που ήθελαν να δοκιμάσουν την μεγαλύτερη ποικιλία μπύρας.
Το 2003 το φεστιβάλ μπύρας πραγματοποιήθηκε στο No1 μέρος διασκέδασης τότε Allou Fan Park.
Από το 2004 μέχρι το 2013 το Parking του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας μετατράπηκε στο μεγαλύτερο χώρο πώλησης-δοκιμής μπύρας που όμοιο του έβρισκε κανείς μόνο στο Εξωτερικό.
Φέτος το Athens Beer Festival αλλάζει. Έτσι από την 1η έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, στο παλαιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο ΓΚΑΖΙ, πιο πολλές μπύρες, πιο πολλά είδη φαγητού, πιο φθηνά εισιτήρια και εκπληκτικές live συναυλίες με πάρα πολλές εκπλήξεις,Θα δώσουν τη διαφορετικότητα του Νέου Φεστιβάλ.
Μετά από 17 χρόνια συνεχούς λειτουργίας το ABF αλλάζει και προσαρμόζεται στις ανάγκες των φίλων
της Μπύρας στην Αττική και όχι μόνο.
Η ραγδαία ανάπτυξη των Ελληνικών Μικροζυθοποιίων, αλλά και η έντονη ζήτηση για εισαγόμενη craft μπύρα,μας οδηγεί στην ανάγκη του να δημιουργήσουμε στα πλαίσια του Φεστιβάλ, το ATHENS BEER BAR, the bigest Beer Bar ever, όπου η ίδια η Διοργάνωση θα προσφέρει τις μπύρες σε μοναδικές τιμές.
To Bar κατηγοριοποιημένο σε, Greek Craft Bar, Big Brewers and Gipsy Brews sections κλπ, θα τοποθετηθεί ακριβώς στο κέντρο του Φεστιβαλικού χώρου στο Παλαιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.
Micro Food & Pairings Garden θα πλαισιώνουν το Beer Bar Κατηγοριοποιημένα θα είναι επίσης και τα Κιόσκια φαγητού, που περιμετρικά θα προσφέρουν beer restaurant food and street food, τόσο με βάση το είδος φαγητού όσο και με βάση τη προέλευσή του.
Διαλέγεις την παγωμένη μπύρα που ταιριάζει στο αγαπημένο σου φαγητό και την απολαμβάνεις στο Pairings Garden.
Ένα τεράστιο Beer Bar με τη με τη μεγαλύτερη ως τώρα ποικιλία μπύρας, με υπέροχους και γεμάτους τρέλα Beer baristas, άφθονο και ποιοτικό φαγητό στο micro Food garden και ατέλειωτη live μουσική, θα σας κρατήσουν υπέροχη συντροφιά και θα κάνουν τις νύχτες σας μαγικές και ανεπανάληπτες από την 1η έως και τις 11 Σεπτεμβρίου στο παλιο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή
18.00 έως 02.00

info@athensbeerfestival.gr

You may also like...