Δύο ακόμα εκπαιδευτικά προγράμματα στο ArtWalk 3

H Art in Progress, στα πλαίσια του 3ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 3, ανακοινώνει την διοργάνωση δύο ακόμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τη συμμετοχή εισηγητών – καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχονται δωρεάν προς το κοινό σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ που θα λάβει χώρα τον Μάιο και Ιούνιο 2018 στην Πάτρα.

Υπενθυμίζουμε ότι, σκοπός της διοργάνωσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ArtWalk 3 είναι η γνωριμία των πολιτών της Πάτρας με την τέχνη του δρόμου – street art. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα του γκράφιτι, να εκπαιδευτούν σε διαφορετικές τεχνικές τοιχογραφιών και να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα τέχνης στον δρόμο.

Η Art in Progress συνεχίζει να φέρνει το κοινό της Πάτρας πιο κοντά στην street art με 2 ακόμα εκπαιδευτικά προγράμματα του ArtWalk3. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

«Tape Art» – Felix Rodewaldt

Η Tape Art αποτελεί μια σύγχρονη μορφή της street art που αναπτύχθηκε ως εναλλακτική στη χρήση σπρέι. Η ταινία αντικαθιστά τα κλασικά χρώματα για την δημιουργία μορφών και σχεδίων στον τοίχο. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τον κόσμο της tape art και στη συνέχεια θα δημιουργήσουν το δικό τους έργο με τη χρήση κολλητικής ταινίας. Εισηγητής του εκπαιδευτικού προγράμματος θα είναι ο γερμανός tape artist Felix Rodewaldt. Ο Felix Rodewaldt αποφοίτησε από την Ακαδημία Καλών Τεχνών του Μονάχου και αποτελεί έναν από τους πιο επιδραστικούς tape artists στη Γερμανία. Στα έργα του χρησιμοποιεί απλά γραφικά, «παίζοντας» με την αντίληψη του χώρου και την αρχιτεκτονική.

Τape Art για ενήλικες
Ημερομηνία: Σάββατο 16 Ιουνίου 2018
Ώρα: 18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Ελ. Βενιζέλου & Αγ. Ιωάννη Πράτσικα
Συμμετέχοντες: 15 άτομα, 18 ετών και άνω

Tape Art για εφήβους
Ημερομηνία: Κυριακή 17 Ιουνίου 2018
Ώρα: 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Ελ. Βενιζέλου & Αγ. Ιωάννη Πράτσικα
Συμμετέχοντες: 10 άτομα, 15 – 18 ετών
Πληροφορίες για τον Felix Rodewaldt μπορείτε να βρείτε:
http://www.rodewaldt.de/
https://www.instagram.com/felixrodewaldt/

Δηλώσεις Συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει μόνο τηλεφωνικά στον αριθμό: 6948098744, 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., Καθημερινά εκτός Κυριακής.

Λόγω του περιορισμού στον αριθμό συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ανήλικοι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα/κηδεμόνα τους. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

You may also like...