Η ταινία κινουμένων σχεδίων “Αλαντίν” στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στα πλαίσια του Park Your Cinema Kids

Park Your Cinema Kids: Αλαντίν (1992): Προβολή με ελληνικούς υπότιτλους
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Park Your Cinema Kids: Αλαντίν (1992): Προβολή με ελληνικούς υπότιτλους
Σάββατο / 25 Αυγούστου / 2018, 21:00

Τον Αύγουστο το Park Your Cinema Kids η δράση των animated φιλμ του μήνα μπορεί να συναρπάσει κάθε ηλικία! Ο απαισιότατος Gru και τα Minions του, ο θρυλικός Τεν Τεν, ο «κακός» Ralph ενός νοσταλγικού arcade game και το μαγικό λυχνάρι του Αλαντίν, θα σας φέρουν μπροστά σε κόσμους και περιπέτειες που μονάχα το είδος των ταινιών κινουμένων σχεδίων μπορεί να κάνει «πραγματικότητα».

Επιμέλεια προγράμματος: Ηλίας Φραγκούλης

Ένας νεαρός λωποδύτης ερωτεύεται μια όμορφη πριγκίπισσα και χρησιμοποιεί τις ιδιότητες ενός μαγικού λυχναριού για να την κερδίσει. Η 31η παραγωγή κινουμένων σχεδίων της Disney είναι μια θρυλική επιτυχία που αγαπήθηκε από κοινό κάθε ηλικίας, με τον Robin Williams να δίνει ένα αξεπέραστο ρεσιτάλ έστω και μόνο ως η φωνή του μαγικού τζίνι (οι ηχογραφήσεις των αυτοσχεδιασμών του ξεπερνούν τις 16 ώρες!). Η ταινία προτάθηκε για 5 Όσκαρ (κέρδισε στις κατηγορίες μουσικής και τραγουδιού) και σάρωσε τα ταμεία (ήταν το #1 φιλμ εκείνης της χρονιάς στο αμερικάνικο box-office και το πρώτο στο είδος του που ξεπέρασε τα 500.000.000 δολάρια σε εισπράξεις).

Προβολή με ελληνικούς υπότιτλους

Σκηνοθεσία: Ron Clements, John Musker

Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Ξέφωτο

21:00

Ελεύθερη είσοδος

You may also like...