8ο In Progress Feedback Festival

Tο In Progress Feedback Festival (IPFF), το φεστιβάλ-θεσμός του Κινητήρα, επιστρέφει για όγδοη χρονιά στις 18 και 19 Μαρτίου. Η θεματική ομπρέλα του IPFF για τη φετινή χρονιά είναι ο Έρωτας: η αναγκαιότητά του ως επανάσταση και κινητήριος δύναμη για αντίσταση. Καλλιτέχνες και ομάδες χορού και θεάτρου παρουσιάζουν στο κοινό έργα τους που βρίσκονται σε δημιουργική διαδικασία, δοκιμάζοντας τις σκέψεις και τις ιδέες τους. Ερχόμενοι σε άμεση επαφή με τους θεατές, που συμμετέχουν ενεργά στο τέλος κάθε παράστασης μέσα από δημιουργικές συζητήσεις, ερωτηματολόγια και άλλους ευφάνταστους τρόπους ανταλλαγής ιδεών, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν το feedback που θα τους οδηγήσει σε μια μελλοντική ολοκληρωμένη παράσταση.
Γνωστοί καλλιτέχνες αλλά και υποσχόμενες νεοσύστατες ομάδες από τον χώρο του θεάτρου, του χορού και των εικαστικών περιλαμβάνονται στις φετινές συμμετοχές του In Progress Feedback Festival. Με έναν έως τέσσερις καλλιτέχνες επί σκηνής, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τα μέγιστης διάρκειας 25 λεπτών έργα τους στο κοινό, το οποίο φέτος θα είναι ο κριτής. Συγκεκριμένα, λαμβάνουν μέρος: Ομάδα Almalibre.co – Αναστασία Μπρουζιώτη, Ομάδα A(r)CT – Ελένη Παπαϊωάννου, Ομάδα ΜΟΝΟΡΟΔΟ – Παναγιώτης Αθανασόπουλος, Μαριέλα Νέστορα και Stephanie Felber, Ζωή Παπαδοπούλου, Ομάδα Scraps – Βασιλική Σκευοφύλαξ και Μάριος Σουγιουτζόγλου, Ομάδα Φ/2 – Βαρβάρα Μπαρδακά και Φώτης Τσαλουμάς, Ομάδα Yellow – Μαρία Ζαχαρογιάννη.
Κύριος στόχος του In Progress Feedback Festival είναι η έρευνα, ο πειραματισμός, η εξέλιξη της δημιουργικής διαδικασίας, αλλά και οι τρόποι με τους οποίους επηρεάζονται τα υπό διαμόρφωση έργα από τη γνώμη του κοινού. Η ομάδα που θα επιλεγεί θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει στο Στούντιο του Κινητήρα οκτώ παραστάσεις τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου 2017 σε συμπαραγωγή με τον Κινητήρα.

Info
Πρόγραμμα
Σάββατο 18/3
A(r)CT “2084”
μΟνΟρΟδΟ “Feedback”
Ζωή Παπαδοπούλου «∞ Άπειρο»
Yellow “ABSENCE ΙΙ”
Κυριακή 19/3
Almalibre.co “Home”
Μαριέλα Νέστορα & Stephanie Felber “Why the dog?”
Scraps “Called Back”
Φ/2 “Φ/2”
Κινητήρας|Καλλιτεχνικό Δίκτυο Παραστατικών Τεχνών
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Στις 18 και 19 Μαρτίου, και ώρα 20:00. Η είσοδος γίνεται με ελεύθερη συνεισφορά. Απαραίτητη είναι η κράτηση θέσεων.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 924 832

You may also like...