“8ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας, ημέρες δημιουργίας & γευσιγνωσίας”

imagesΗ Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου αφουγκραζόμενη την ανάγκη για αλλαγή και βελτίωση, σας προσκαλεί για 8η χρονιά να συμμετέχετε στην έκθεση Κρητικών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στην Κίσσαμο, και φέτος αλλάζει και μετονομάζεται σε ‘’Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας, ημέρες δημιουργίας & γευσιγνωσίας’’.
Η αλλαγή πέραν του ονόματος θα είναι και ουσιαστική, αφού το 9ήμερο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Κίσσαμο από 10 έως και 18 Αυγούστου, θα έχει αποκλειστικά και μόνο χρώμα παράδοσης, αναδεικνύοντας την σημαντικότητα της Ιστορίας και του Πολιτισμού, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης και ιδιαίτερα της Κισσάμου, αποτελώντας ουσιαστικά έκθεση παράδοσης, δημιουργίας και πολιτισμού.
Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν θα έχουν σαν βάση την παράδοση της Κισσάμου και της Κρήτης, με σκοπό την υπενθύμιση και την γνώση γιαΟι επισκέπτες που περνάνε καθημερινά από το περίπτερο της ομάδας έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν προϊόντα με το “δελφίνι”, αλλά και με το σλόγκαν “Σύλλογος Περήφανος Κρητικός”. Φέτος τις εντυπώσεις έχουν… κερδίσει τα σανδάλια με τα χρώματα και το σήμα του Κισσαμικού! τους ντόπιους αλλά και την γνωριμία της με τους επισκέπτες της πόλης.

You may also like...