8ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής

thumbnailΤο 8ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής θα φιλοξενήσει το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας απο τις 29 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου2015.
Οι παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ έχουν φιλοξενηθεί σε έξι Δήμους της Αττικής, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη.
Η Συντονιστική Επιτροπή του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου επισημαίνει: «Οι διαφόρων ειδών κρίσεις φαίνεται να τροφοδοτούν πνευματικά κάπιους ανθρώπους, να τους οπλίζουν με πείσμα και επιμονή, να τους ωθούν να εκφραστούν μέσα απο την Τέχνη. Από τη μεριά μας θα διεκδικούμε πάντα τα λίγα που θέλει το Θέατρο για να δημιουργηθεί , ελπίζοντας ότι δε θα έχουμε την κατάληξη του γαϊδαράκου που μόλις έμαθε να μην τρώει, πέθανε. Έχουμε λοιπόν φέτος, πάνω από 80 παραστάσεις απο τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο, με δωρεάν είσοδο για τους δημότες, και το βασικότερο, με θέατρο υψηλής αισθητικής και ειλικρινούς κατάθεσης ψυχής».

You may also like...