7ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ/artfools

ARTFOOLSAυλαία για το 7ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ/artfools. Λάρισα 2015
Στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου victoria cinemas στο κέντρο της Λάρισας έγινε η απονομή των βραβείων και η τελετή λήξης του 7ου Διεθνούς κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας. Η παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού, ο οποίος μίλησε για το Φεστιβάλ και για τη στήριξη της περιφέρειας σ΄αυτό όλα τα τελευταία χρόνια καθώς και για την μετεξέλιξη του ως κορυφαίου πολιτιστικού προορισμού στην πόλη της Λάρισας.
Από την πλευρά του Δήμου Λαρισαίων μίλησε ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας που συνεχάρη την ομάδα του φεστιβάλ για την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση και δήλωσε μεγαλύτερη στήριξη του Δήμου από το επόμενο. Μίλησαν επίσης ο αναπληρωτής Δήμαρχος δήμου Λαρισαίων κ. Γιώργος Σούλτης και ο αντιδήμαρχος πρασίνου και περιβάλλοντος κ. Νίκος Καλτσάς.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδες με οικοδεσπότη τον κ. ΄Ακυ Μητσιούλη ο οποίος κράτησε με μεγάλη επιτυχία, με το χιούμορ και την άνεσή του, όλη την τελετή λήξης.
Το λόγο πήρε επίσης και ο υπεύθυνος της Alpha marketing κ. Τάσος Γούσιος ο οποίος και απένειμε το βραβείο στο χρυσό χορηγό Φόρντ.
Τέλος η πρόεδρος του Φεστιβάλ κ. ΄Αντα Σαρτζή μίλησε για την ομάδα της artfools που εδώ και εφτά χρόνια δουλεύει ομαδικά και με απόλυτη συνοχή και συνεργασία, φιλικά και αυθόρμητα για το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας.
Ενθουσιώδη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι 30 και πλέον εθελοντές του Φεστιβάλ, με τα χαρακτηριστικά μπλουζάκια με το λογότυπο του Φεστιβάλ που έγιναν ανάρπαστα.

You may also like...