6ο Kavala Air Sea Show

Το τριήμερο 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, θα διεξαχθεί το 6ο Kavala Air Sea Show, όπως επιβεβαιώθηκε στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θόδωρου Μαρκόπουλου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε στη σύσκεψη ο οργανωτικός υπεύθυνος του show, κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης, φέτος αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτό μια ομάδα πιλότων της Pioneer Team και δύο ομάδες της Vostoc Europe, οι οποίες προορίζονται και για την επέκταση του Kavala Air Sea Show στη Νέα Πέραμο, εφόσον συναινέσει και ο Δήμος Παγγαίου, το κόστος για τη συμμετοχή του οποίου ανέρχεται στις 20.000 ευρώ.
Εκτός του προϋπολογισμού των 85.000 ευρώ της προγραμματικής σύμβασης, ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε για την διαφημιστική προβολή του 6ου Kavala Air Sea Show άλλες 30.000 ευρώ και συμπλήρωσε ότι σε εξέλιξη είναι οι συζητήσεις με το Βασιλικό Σμήνος της Σαουδικής Αραβίας σε ότι αφορά την συμμετοχή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Οργανισμός Λιμένας Καβάλας θα συνδράμει οικονομικά στο show με ποσό της τάξης των 10.000 ευρώ.

You may also like...