6ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Παραμυθιά

:

:

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου και από ώρα 20:30, στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Βούλγαρη, στην Παραμυθιά, θα πραγματοποιηθεί για έκτη (6η) συνεχόμενη χρονιά, το καθιερωμένο για την πόλη μας και για την ευρύτερη περιοχή, φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Φωτικαίων Γαία», που διοργανώνει ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς.
Θα μας παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς της περιοχής τους, χορευτικά συγκροτήματα από Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, Λίμνες Αργολίδας, Πρέβεζα, Ζερβοχώρι Θεσπρωτίας και δύο τμήματα του Φιλοπροόδου Ομίλου Παραμυθιάς (έφηβες και ενήλικοι).
Συνδιοργανωτές του Φ.Ο.Π είναι η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και ο Δήμος Σουλίου – Ν.Π.Δ.Δ. «Αρωγή», τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τη βοήθεια και στήριξη που μας προσέφεραν.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Προσκαλούμε και περιμένουμε όλους τους συμπολίτες μας, κατοίκους από την ευρύτερη περιοχή και επισκέπτες, να παρευρεθούν στην εκδήλωση και αφού παρακολουθήσουν την παρουσίαση των χορών, στη συνέχεια να διασκεδάσουμε και να γλεντήσουμε όλοι μαζί με ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα.
Χορηγός Επικοινωνίας: Παραμυθιά online www.paramythia-online.gr

You may also like...