6ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας

Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ, στηρίζει και ενισχύει την κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη και προβολή της αυθεντικής κρητικής κουζίνας και των εξαιρετικών τοπικών προϊόντων.
Το Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποστολιανών, προσκαλούν σε παραδοσιακά μαγειρέματα, στο 6ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00 το πρωί, στο κέντρο πολιτιστικών, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων «ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ» στο Ηράκλειο.

Η Εκδήλωση
Με είσοδο ελεύθερη τα μέλη και οι φίλοι των Πολιτιστικών συλλόγων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά:
Παραδοσιακά μαγειρέματα και δοκιμή παραδοσιακών εδεσμάτων
Μουσικά ακούσματα και παρουσίαση παραδοσιακών Κρητικών χορών
Παράλληλες εκδηλώσεις
Παράδοση είναι όσα παραδίνουμε στις επόμενες γενιές, γι’ αυτό μια χαρούμενη «ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΩΝΙΤΣΑ» θα περιμένει τους μικρούς μας επισκέπτες, όπου με την καθοδήγηση παιδαγωγών αλλά και των γιαγιάδων, από διάφορους συλλόγους που θα συμμετέχουν, θα φτιάξουν παραδοσιακές συνταγές, μαθαίνοντας τα ήθη και τα έθιμα που τις συνοδεύουν!
Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει το «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΑΠΗΣ» με καλούδια που θα προσφέρουν Σύλλογοι και φίλοι του φεστιβάλ και ο « Οδηγός Μαγειρικής». Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, της Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων, Ογκολογική Κλινική και Τμήμα Χημειοθεραπειών του ΠΑΓΝΗ.
Η πρώτη παρουσίαση του Οδηγού Μαγειρικής, του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, θα γίνει το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Στοιχεία Επικοινωνίας: τηλέφωνο 6908863716
email: info@fekk.gr και lena.igou@hotmail.com

You may also like...