6ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 6

Ο Alex Maksiov στην Πάτρα για το ArtWalk 6!

Διαδραστικά και διασκεδαστικά έργα τέχνης σε δάπεδα, τοίχους, οροφές, δρόμους, δημιουργική ενσωμάτωση του χώρου της τοιχογραφίας, αναμορφική ζωγραφική σε τρεις διαστάσεις ή σε δύο διαστάσεις με κιμωλία, ακρυλικό χρώμα, τέμπερα ή γκουάς- συμπεριλαμβανομένων δύο βραβείων Guinness το 2013 και το 2014 για τη μεγαλύτερη σε μήκος αναμορφική τοιχογραφία στην Μπανγκόκ και την μεγαλύτερη τρισδιάστατη  ζωγραφική δρόμου στην Βενετία των Η.Π.Α. αντίστοιχα- είναι κάποια από τα καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά του πέμπτου καλλιτέχνη  που φιλοξενεί το ArtWalk 6.

Εμπνέεται από μία επέτειο που αφορά μία σημαντική προσωπικότητα της ιταλικής, αλλά και της παγκόσμιας λογοτεχνίας, η οποία ενέπνευσε το μεγαλύτερο σώμα της δυτικής τέχνης και αφιερώνει την τοιχογραφία σε όλους τους ταλαντούχους ανθρώπους.

«Ποια σημαντική προσωπικότητα θα απεικονίζεται στην τοιχογραφία που θα δημιουργήσει ο Alex Maksiov;»

Η πέμπτη τοιχογραφία του 6ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 6 που ξεκινά την Τετάρτη 28 Ιουλίου,αφιερώνεται στο σημαντικότερο πρόσωπο της ιταλικής ποίησης της Ύστερης Μεσαιωνικής Περιόδου. Ο διάσημος καλλιτέχνης της streetart, Alex Maksiov,ταξιδεύει από την Ουκρανία για να προσθέσει στον αστικό ιστό της Πάτρας μία ακόμα εντυπωσιακή επετειακή τοιχογραφία, στην οδό Ναυμαχίας Έλλης 37.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Alex Maksiov, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σας περιμένουμε να παρακολουθήσετε την δημιουργία της τοιχογραφίας και να γνωρίσετε τον καλλιτέχνη και το έργο του από κοντά!

Τo ArtWalk 6 τελεί υπό την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την θερμή βοήθεια των χρυσών χορηγών Χρυσανθόπουλος Α.Ε. (πατρινή εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων) και VECHRO (ελληνική βιομηχανία χρωμάτων) και των μεγάλων χορηγών Coffeebrands (πατρινή αλυσίδα καφέ) και ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε:

στην ιστοσελίδα μας www.artinprogress.eu,
στο Facebook (Art In Progress) (ArtWalk

το instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival).

 

You may also like...