5ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ο στίβος της Κρήτης «γιορτάζει» αγωνιστικά στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, εκεί o Δήμος Αγίου Νικολάου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.), ο Α.Ο. Λασιθίου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με τη συνεργασία, υποστήριξη και συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνουν το 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ, που διεξάγεται στα πλαίσια των παγκρήτιων περιφερειακων αγώνων δρόμων. Το Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου περιλαμβάνει ένα συνδυασμό ΤΕΣΣΑΡΩΝ αθλητικών εκδηλώσεων: Παγκρήτιο πρωτάθλημα αγώνων δρόμου σε δημόσια οδό, Σφαιροβολία (στην παραλία), Άλμα σε μήκος χωρίς φόρα (στην παραλία) και το πρόγραμμα KIDS ATHLETICS του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει τη μετακίνηση με λεωφορεία, από το Καστέλι μέχρι τη Σητεία, των αθλητών που θα συμμετέχουν στους αγώνες.
Πολλά σωματεία επέλεξαν, με την υποστήριξη των διοργανωτών, να βρίσκονται από το Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο συνδυάζοντας τους αγώνες με μια όμορφη διήμερη εκδρομή για τους νεαρούς αθλητές τους και τους γονείς τους, στηρίζοντας έτσι μέσω των αγώνων και την τοπική οικονομία τη χειμερινή περίοδο.

You may also like...