5ο Μουσικό Φεστιβάλ Θερμαϊκού

11063642_1036279696434570_3669333119815635775_n (1)

Η σκέψη υπήρχε εδώ και καιρό, η υλοποίηση είχε ήδη δρομολογηθεί επίσης αρκετούς μήνες πριν και ναμαστε στις 5 Δεκέμβρη , αυτού του Δεκέμβρη, να ανακοινώσουμε το 5ο Μουσικό φεστιβάλ Θερμαϊκού που θα γίνει στο φιλόξενο ΚΑΠΠΑ2000 στην Περαία!
Σε πείσμα των καιρών,της δυσκολίας ,της κακοδιαθεσίας εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε την μακροβιότερη μουσική διοργάνωση στον δήμο μας για νέα παιδιά και μουσικούς!
Γνωστά και άγνωστα νέα ονόματα θα παρελάσουν στην σκηνή μας επιδεικνυοντας το ταλέντο και την χαρισματικοτητα τους.
Μεταξύ των ονομάτων που θα εμφανιστούν οι EMBARGO ναι οι Embargo, Shotgunz Gr, οι γνωστοί Shotgunz Gr, Dark void, Κώστας Μπλιούμης, Hiphop duets,THEORY AMONG DEEDS και άλλοι γνωστοί.
Αν αναρωτιέστε γιατί πήγαμε από τις μέρες του Φλεβάρη που παραδοσιακά γινόταν η εκδήλωση στην αρχή του Δεκέμβρη η απάντηση είναι απλή….Σας ετοιμάζουμε ευχάριστες εκπλήξεις και διοργανώσεις ανάλογου και μεγαλύτερου βεληνεκούς για την συνέχεια με σκοπό την μεγαλύτερη συμβολή μας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Όπως πάντα θα υπάρχει ένα συμβολικό περισσότερο εισιτήριο στην είσοδο και ένα μέρος των εισόδων θα δοθεί για την ενίσχυση του συλλόγου γονέων κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ Αν. Θεσσαλονίκης ¨ΑΝΑΤΟΛΗ¨ που εδρεύει στον δήμο μας.
Ξεκινάμε λοιπόν και πάλι στο μονοπάτι που χαράξαμε με νότες και θετική διάθεση.

You may also like...