5ο Κρητικοκυπριακό Φεστιβάλ

KRETA CYPRUSΙδιαίτερο ήταν το Κρητικοκυπριακό φεστιβάλ που σημειώθηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου στο χώρο της Ενετικής Λότζια.Οι Κύπριοι φοιτητές διασκέδασαν τον κόσμο με πολύ χορό, τραγούδι και ένα θεατράκι.
Στο φεστιβάλ αυτό η φοιτητική ένωση Κυπρίων πρόσφερε στους Ηρακλειώτες ένα διασκεδαστικό απόγευμα με χορό, τραγούδι και ένα θεατρικό δρώμενο.
Τιμήθηκε ο Λαογραφικός Όμιλος ‘Λάζαρος & Μανόλης Χνάρης’ που για 5η συνεχή χρονιά συμμετείχε με τα χορευτικά του ( παιδικό και μεγάλο) χορεύοντας παγκρήτιους αλλά και τοπικούς παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης.
Ξεχωριστό ήταν το κέφι που έδωσαν ο Γιώργος Ξυλούρης ή Καντρής με τους συνεργάτες του συνοδεύοντας τα χορευτικά και όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Κατατοπιστική ήταν η παρουσιάστρια Μαρία Μακριδάκη.
Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν επίσης Φιλανθρωπικοί οργανισμοί και εθελοντικές ομάδες όπως η Ζωοδόχος Πηγή, ΑΤΑΧΤΟΙ και ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ .Στο χώρο βρίσκονταν πάγκοι για συλλογή ρουχισμού, τροφίμων και χειροτεχνιών. Όλα τα έσοδα δόθηκαν για την στήριξη του ταμείου αλληλεγγύης της ΦΕΚ Ηρακλείου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στην Φιλόπτωχο του Αγίου Μηνά, καθώς και σε ιδρύματα που εδρεύουν στο Ηράκλειο και στηρίζουν τους συνανθρώπους μας
Θερμά συγχαρητήρια στη Φοιτητική Ένωση Κυπρίων για την διοργάνωση ,σε όλους τους χορηγούς και σε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση αυτή !

TAGS

You may also like...