5η Γιορτή Πολυγλωσσίας από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Η Γιορτή της Πολυγλωσσίας διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια βίου Μάθησης, τη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (Δ.Ε.Π.Θ.Ε.), με την υποστήριξη φορέων και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων εντός κι εκτός Ελλάδας. Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 26-27-28 Μαΐου, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Βασικός στόχος της Γιορτής είναι να προβάλλει την ιδέα του πλουραλισμού και της συνέχειας, ως βίωμα μιας κοινωνίας που μετέχει ενεργητικά στην προσπάθεια της συνεργασίας, της αφύπνισης του Προσώπου στον άνθρωπο, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής διάδρασης εντός κι εκτός των τειχών της.
Ο φετινός τίτλος της Γιορτής είναι:
«5η Γιορτή Πολυγλωσσίας, Θεσσαλονίκη 2017. Συναντήσεις στον ενδιάμεσο χώρο»
Να είστε «καλοί»… γιατί η καλοσύνη θα μας κάνει ανίκητους, καθώς μόνο αυτή μπορεί να μετατρέψει τους αντιπάλους σε συνεργάτες και τούτο είναι η υψηλότερη μορφή της νίκης ενάντια στην κοινωνική σύγκρουση και σε καταστάσεις ριζοσπαστικής αντίστασης κατά της καταπίεσης.
Luc Douillard
Επιστημονική Υπεύθυνη: Δρ. Αργυρώ Μουμτζίδου, τηλ.: 6944472665
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 5η Γιορτή Πολυγλωσσίας μπορείτε να βρείτε στο blog Γλωσσικές Διαδρομές https://langtrips.wordpress.com/.
Μάιος 26 (Παρασκευή) – 28 (Κυριακή)
Δημαρχιακό Μέγαρο
Βασιλέως Γεωργίου 1 Α’

Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, ΤΚ. 546 40

Τηλεφωνικό Κέντρο Νέο Δημαρχείο, 231331-7777

thessaloniki.gr

 

You may also like...