5η Γιορτή Πολυγλωσσίας από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου-5η Γιορτή Πολυγλωσσίας
22 Μαΐου 2017 – 16:48
Συνέντευξη Τύπου για την 5η Γιορτή Πολυγλωσσίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, στις 12.00, στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α΄1, 3ος όροφος).
Τη συνέντευξη θα παραχωρήσουν ο Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Αθλητισμού Γιώργος Δημαρέλος και ο Γενικός Διευθυντής της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ), Φίλιος Στάγκος, ενώ θα παραστεί η επιστημονική συνεργάτιδα της διοργάνωσης, Αργυρώ Μουμτζίδου.
Τις εκδηλώσεις διοργανώνει από τις 26 έως τις 28 Μαΐου 2017 ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη ΔΕΠΘΕ και φορείς της Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 100 φορείς, με 200 δράσεις, όπως θεατρικά και μουσικά δρώμενα, εκπαιδευτικά projects, πολυγλωσσικά εργαστήρια, βιωματικές δραστηριότητες διαπολιτισμικού χαρακτήρα, παρουσιάσεις γλωσσών, ιστορικές καταγραφές των γλωσσικών διαδρομών της Θεσσαλονίκης, εργαστήρια καλλιγραφίας, εργαστήρια graffitis σε άλλες γλώσσες, δημιουργία κόμικς και εκθέσεις φωτογραφίας.

You may also like...