4ο THESSALONIKI FOOD FESTIVAL – ΗΜΕΡΙΔΑ: “Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ”

thessfoodfest14_oraΗμερίδα με θέμα: “Η Καινοτομία ως αντίδοτο στην κρίση: Παραδείγματα από τον κλάδο τροφίμων και ποτών” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, στις 18.00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (οδός Ανδρέου Γεωργίου Α΄1) στο πλαίσιο του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα “Αγροτική Επιχειρηματικότητα – griEntrepreneurship”.
Η ημερίδα με ομιλητές το γενικό διευθυντή της εταιρίας ΕΨΑ, Μιχάλη Τσαούτο και το γενικό διευθυντή της Organic 3S, Ανδρέα Σιούτη, θα επιχειρήσει να αναδείξει επιτυχημένα μοντέλα και στρατηγικές στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και την καινοτομία, στον εξαγωγικό προσανατολισμό και το μάρκετινγκ, το διεθνές branding και τη συσκευασία.
Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι ομάδες AgroDesign και Agropen, που δημιουργήθηκαν με στόχο τη συζήτηση και ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων γύρω από την αγροτική παραγωγή στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://foodfestival.thessaloniki.gr

 

You may also like...