4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος»

3652e7_25fce6041d894dc8bb28277095c3847bΣυνεχίζεται μέχρι τις 31 Μαρτίου η διαδικασία αιτήσεων συμμετοχής των χορευτικών συγκροτημάτων, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος».
Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Χώρα της Σκοπέλου στις 27, 28 και 29 Αυγούστου 2016. Το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» διοργανώνεται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πλέγμα», προς τιμήν του Σκοπελίτη χοροδιδάσκαλου Διαμαντή Παλαιολόγου, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, της Εθνικής Επιτροπής Unesco και του Δήμου Σκοπέλου και με τη χορηγία της Θεσσαλικής Ζυθοποιίας.
Εκατοντάδες χορευτές από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν κάθε χρόνο στο φεστιβάλ που διοργανώνεται με μεράκι και αγάπη για την παράδοση και τον παραδοσιακό χορό στο καταπράσινο νησί της Σκοπέλου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραστάσεις, σεμινάρια, ημερίδες, party και πολλές εκπλήξεις !
Περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις και τους όρους συμμετοχής είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική σελίδα http://dancefestival.gr
Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Πλέγμα», στο πλαίσιο των συνεχών πολιτιστικών δράσεών της για τη διάδοση της παράδοσης, εγκαινίασε πρόσφατα μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη συγκέντρωση δωρεών σε χρήμα και είδος, δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα να στηρίξει έμπρακτα τον πολιτισμό και την καινοτομία. Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για το έργο του Πλέγματος μπορεί να επισκεφθεί την ηλεκτρονική σελίδα εδώ
Υποστήριξε τις δράσεις του Πλέγματος. Γίνε Εθελοντής, χορηγός ή υποστηρικτής. Βοήθησε μας να κάνουμε το φεστιβάλ ακόμα καλύτερο και γίνε μέρος αυτής της προσπάθειας. Υποστήριξε την καινοτομία και τον πολιτισμό. Υποστήριξε τον χορό και την παράδοση.
Support us
Η γνώμη σου μετράει!!!
Πές μας την ιδέα σου, γράψε μας ένα Post it για να μας εμπνεύσεις να γίνουμε καλύτεροι.

You may also like...