4ο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου

Το θέατρο Ομμα Στούντιο παρουσιάζει το 4ο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου.Κάθε μέρα, στο ανοιχτό θέατρο του Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα, θα παρουσιάζονται δύο παραστάσεις: μίακουκλοθεάτρου και μία παιδικού θεάτρου,από τις 20:00 έως τις 22:30. Φέτος η αρχή θα έχει και μία έκπληξη: το Σάββατο 1 Ιουλίου, μία παράσταση δωρεάν για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.(7μμ “Ας πάιξουμε με τον Σάιξπηρ”:Παιδική ομάδα της Κοινότητας”The Healing Tree”).https://www.texnopolis.net/event/4o-festibal-paidikou-theatrou-kai-kouklotheatrou-sabbato-1-tin-kuriaki-2-kai-tin-deutera-3-iouliou-sto-theatro-tou-technopolis/)
Το πρόγραμμα των παραστάσεων περιλαμβάνει εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις για παιδιά,αλλά και ομάδες κουκλοθεάτρου από το Ηράκλειο το Ρέθυμνο τα Χανιά και την Θεσσαλονίκη.
Φέτος το 4ο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου υποστηρίζετε ως παράλληλη εκδήλωση από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Καραβάνι η συνέχεια: Η Τέχνη κινεί τη πόλη….Το Καραβάνι για παιδιά” ( Caravan Junior)”.

 

https://www.texnopolis.net/event/4o-festibal-paidikou-theatrou-kai-kouklotheatrou-sabbato-1-tin-kuriaki-2-kai-tin-deutera-3-iouliou-sto-theatro-tou-technopolis/)

You may also like...