4ο Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ | RE-culture 4

ssssssssssssssssssssΟι πύλες του 4ου Διεθνούς Εικαστικού Φεστιβάλ | RE-culture 4, άνοιξαν. Μία εξαιρετική βραδιά γεμάτη νέους ανθρώπους, καλλιτέχνες από ολόκληρη την χώρα και οι παρουσιάσεις των εκθέσεων να θυμίζουν σύγχρονα μουσεία του εξωτερικού αντικρίσαμε στα εγκαίνια του RE-culture 4. Η Art in Progress υλοποιεί την μεγαλύτερη παραγωγή σύγχρονης τέχνης και πολιτισμού στην πόλη αλλά και μία από τις μεγαλύτερες στην χώρα. Η προσβασιμότητα στους νέους ανθρώπους είναι η μεγαλύτερή της ελπίδα για το μέλλον της διοργάνωσης. Στα εγκαίνια του RE-culture 4 είδαμε και την παρουσίαση του βιβλίου-καταλόγου της έκθεσης από τις εκδόσεις «ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ». Το βιβλίο-κατάλογος θα βρίσκεται από αύριο Τρίτη σε όλα τα βιβλιοπωλεία της πόλης, ενώ θα πωλείτε καθημερινά στον εκθεσιακό χώρο του Σκαγιοπουλείου.

Το ωράριο των εκθεσιακών χώρων είναι:
Σκαγιοπούλειο Κέντρο: 11:00-14:00 & 18:00-21:00 καθημερινά,
Αγορά Αργύρη: 10:00-14:00 & 18:00-21:00 καθημερινά,
Δημοτικά Λουτρά: 10:00-13:00 & 18:00-21:00 καθημερινά εκτός Κυριακής.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ομάδα της Art in Progress θα ανακοινώσει το πρόγραμμά της για τις συνοδευτικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.
Σας ενημερώνουμε ότι το RE-culture 4 δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και βασίζεται στην εθελοντική προσπάθεια ενεργών πολιτών σε ολόκληρη την χώρα.

https://www.facebook.com/artinprogress.patras/

 

 

You may also like...