3+1 διαγωνιστικά τμήματα στο 6ο Be there! Corfu Animation Festival

CORFOUΠρόσκληση Συμμετοχών 2017
Το 6ο Be there! Corfu Animation Festival (29 Μαρτίου- 2 Απριλίου 2017) προσκαλεί για μια ακόμη φορά τους και τις σκηνοθέτες να υποβάλουν τις ταινίες animation.
Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει!
3+1 διαγωνιστικά προγράμματα διαμορφώνουν την έκτη έκδοση του Be there! Corfu Animation Festival: ταινιών μικρού μήκους, φοιτητικών ταινιών μικρού μήκους, ταινιών μεγάλου μήκους animation, ενώ προστίθεται το νέο διαγωνιστικό πρόγραμμα ταινιών μικρού μήκους animation για παιδιά (η επιλογή των νικητών θα γίνει από μαθητές σχολείων της Κέρκυρας).
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Δείτε όλες τις πληροφορίες και υποβάλετε ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του φεστιβάλ
Προθεσμία υποβολής: 21 Δεκεμβρίου 2016.
To Be there! Corfu Animation Festival είναι διεθνές διαγωνιστικό φεστιβάλ animation το οποίο διεξάγεται σε ετήσια βάση από το 2011 στην πόλη της Κέρκυρας από την μη κερδοσκοπική εταιρεία ANIMATE CORFU. Αποτελεί το πρώτο φεστιβάλ animation στην Ελλάδα που εγκαινίασε διαγωνιστικό τμήμα ταινιών μεγάλου μήκους στο πρόγραμμά του, σε συνδυασμό με τα 2 υπόλοιπα διαγωνιστικά τμήματα (μικρού μήκους – φοιτητικές ταινίες animation). Έχει σταθερή συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας, ενώ έχει συνεργαστεί με την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων, τον Δήμο Κέρκυρας και θεσμικούς φορείς όπως το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας, την Πρεσβεία της Τσεχίας, την Πρεσβεία της Πολωνίας, την Πρεσβεία του Ισραήλ και την Πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα. Έχει φιλοξενήσει καλλιτέχνες βραβευμένους με βραβείο Oscar και Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Καννών, ενώ έχει φιλοξενηθεί στο Ίδρυμα Μιχ. Κακογιάννης, τον χώρο εκδηλώσεων Ιανός στην Αθήνα, και το Γαλλικό Ινστιτούτο (Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Για την περίοδο 2015-16 έχει λάβει την πανευρωπαϊκή διάκριση EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe).

You may also like...