31ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

DSC05069Από την εξαιρετική εμφάνιση της Παρσσκευής στο 5ο Φεστιβάλ Χορωδιών Κέρκυρας στην εντυπωσιακή εμφάνιση 24 ώρες περίπου αργότερα της Χορωδίας Αργυράδων στο 31ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
Άλλο ένα μουσικό ταξίδι για τη Χορωδία Αργυράδων που εντυπωσίασε το κοινό που γέμισε την πολύ μεγάλη αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εξαιρετική εκτέλεση των πέντε τραγουδιών από τον μαέστρο και τους χορωδούς που απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα και εκπροσώπησαν άξια το χωριό και το νησί μας με τη μεγάλη παράδοση στη μουσική.Τα σκαλιά τ’ Αη Γιαννιού, το τραγούδι για τις Αργυράδες που έγραψε και μελοποίησε ο μαέστρος Π. Παπαδόπουλος ακούστηκε για δεύτερη φορά σε επίσημη εκδήλωση και ενθουσίασε. Άρεσαν και χειροκροτήθηκαν τα υπόλοιπα τέσσερα τραγούδια: Χαράματα η ώρα τρεις, Θαλασσάκι, Είχα φυτέψει μια καρδιά και Ρούγα
Στο 31ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που διοργανώνεται από την Πολιτιστική Λέσχη προσωπικού του ΟΤΕ Ν. Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου συμμετέχουν περισσότερες από 25 χορωδίες. Είναι ένα φεστιβάλ που αντέχει στο χρόνο και έχει καταξιωθεί πανελλαδικά.

Οι χορωδοί μας έμειναν εντυπωσιασμένοι από την πολύ καλή οργάνωση του Φεστιβάλ και την εξαιρετική φιλοξενία.

You may also like...