3ο Arpege guitar festival στην Κοζάνη

Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης και Ωδείο Δημήτρη Δημόπουλου: Διοργάνωση του 3ου Arpege guitar festival

Το Arpege guitar festival για 3η συνεχή χρονιά ανοίγει τις πόρτες του. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης και του Ωδείου Δημήτρη Δημόπουλου με την υποστήριξη
του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης.
Το Arpege Guitar Festival ξεκίνησε το 2015. Η θετική ανταπόκριση του «κιθαριστικού κόσμου» μας ενθάρρυνε να το συνεχίσουμε και φέτος, βάζοντας τα θεμέλια πια για μια θεσμοθετημένη διοργάνωση. Σεμινάρια, συναυλίες, εκθέσεις, διαγωνισμός κιθάρας στοχεύουν στην ανοδική πορεία της κλασικής κιθάρας, στην ανάδειξη νέων ταλέντων αλλά και στη μετάδοση γνώσης και εμπειρίας από τους σπουδαίους καλλιτέχνες που θα το πλαισιώσουν.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 21 έως και 23 Απριλίου στους χώρους του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, στο coffee bar T26 και στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν recital κιθάρας καθώς και συναυλίες από σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, αλλά και σεμινάρια από σπουδαίους καθηγητές και μουσικούς (Κ. Κοτσιώλης, S. Vlaskalic Μ.Α.Τουμανίδης και R. Valcu)
Οι αιτήσεις εγγραφής γίνονται από 15/3/2017 έως 20/4/2017.

You may also like...