3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 2014

festival_karΟ Δήμος Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης & Νεολαίας το και το Πανελλήνιο Σωματείο Θεάτρου Σκιών, διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη  χρονιά, το φεστιβάλ “ Καραγκιόζη”  της Νέας Ιωνίας, συνεχίζοντας την παράδοση της τέχνης του Θεάτρου Σκιών, κάνοντας πλέον την αγάπη του κόσμου για τον Καραγκιόζη θεσμό.
Το φετινό 3ο Φεστιβάλ Καραγκιόζη είναι αφιερωμένο στη μνήμη του καραγκιοζοπαίχτη Σπύρου Κούζαρου, έναν άνθρωπο που το όνομά του ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ιστορία του Θεάτρου Σκιών, χαρίζοντας στον κόσμο υπέροχες στιγμές διασκέδασης, συντροφιάς και χαμόγελου, με την υποκριτική και μιμητική του ικανότητα.
Το 3ο Φεστιβάλ Καραγκιόζη θα πραγματοποιηθεί από τις 16 μέχρι και τις 20 Ιουνίου 2014 στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου (πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας, γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5).
Ώρα έναρξης : 9 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
(Για τυχόν πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το κ. Κωστιδάκη Τάκη στο τηλέφωνο 6942013881)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014, «Το στοιχείο του πηγαδιού»  και « Ο Καραγκιόζης στη ζούγκλα» από τους Μανώλη Μπαλούρδο &  Μπάμπη Μακρή.
Τρίτη 17 Ιουνίου 2014, «Ο γάμος του Μπαρμπαγιώργου » από το Νίκο Αλεφραγκή.
Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, « Ο Καραγκιόζης Πλοίαρχος» και « Ο Καραγκιόζης προφήτης» από τους Νίκο Μπαρμπούτη  & Κωνσταντίνο Ντούμπα
Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014, «Τα αινίγματα τηε Βεζυροπούλας» από το Γιάννη Νταγιάκο.
Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, « Το μαγικό μπαούλο» από το Μιχάλη Ταυλάτο

You may also like...