3ο Φεστιβάλ του Συλλόγου Φοιτητών Ιστορικού – Αρχαιολογικού

3-festibal-syllogoy-foithton-istorikoy-arxaiologikoyΣτις 29 και 30 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί το 3ο Φεστιβάλ του Συλλόγου Φοιτητών Ιστορικού – Αρχαιολογικού στο αίθριο της Φιλοσοφικής Σχολής.
«Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιδιώκουμε να αναδείξουμε ότι ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός, η μουσική μπορούν και πρέπει να γίνονται αντικείμενο διαπάλης και μέσα στο φοιτητικό κίνημα, μπορούν και πρέπει να είναι αποκλειστικά δωρεάν για όλους χωρίς εξαιρέσεις. Θέλουμε να αναδείξουμε ότι οι Φοιτητικοί Σύλλογοι πρέπει να πρωταγωνιστούν όχι μόνο στην οργάνωση των αγώνων, αλλά και σ’ όλα εκείνα τα πεδία που αφορούν συνολικά τη ζωή της νεολαίας και τα επιμέρους ενδιαφέροντά της», σημειώνει ο Σύλλογος Φοιτητών.
Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ομιλίες, συναυλίες, καλλιτεχνικά αφιερώματα και άλλα παράλληλα δρώμενα, ενώ θα συλλέγονται ρούχα και τρόφιμα για τους πρόσφυγες.
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής:
Τρίτη 29 Μάρτη
12.00 Ομιλία από μέλος του ΚΣ της ΕΕΔΥΕ για τον πόλεμο και την προσφυγιά
12.40 Θεατρικό ενάντια στον πόλεμο
13.15 Παράσταση από ομάδα χορού
13.30 Λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι
Τετάρτη 30 Μάρτη
12.00 Ομιλία για την επαγγελματική αποκατάσταση στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
13.00 Επίδειξη πολεμικών τεχνών
13.30 Απονομή τουρνουά μπάσκετ
13.50 Συναυλίες από φοιτητικά συγκροτήματα
Επιπλέον θα υπάρχουν παράλληλες δραστηριότητες όπως: Βιβλιοπωλείο με ιστορικές εκδόσεις, τουρνουά σκάκι, χώρος με επιτραπέζια παιχνίδια, χώρος για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, Quizdom.

You may also like...