3ο Φεστιβάλ του Δήμου Πηνειού

theatro_kavasilon_gematoΤο πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Η αυλαία του 3ου Φεστιβάλ δήμου Πηνειού ανοίγει στις 10 Ιουλίου, με τη θεατρική παράσταση «Κτελ». Μια κωμωδία με κείμενα και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά.
Στις 13 Ιουλίου ακολουθεί η κωμωδία «Αμάρτησα για το παιδί σου» με τους Σωτήρη Καλυβάτση και Θανάση Βισκαδουράκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Στις 17 Ιουλίου ανεβαίνει η παράσταση «Φόνισα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Γιάννη Νικολαΐδη, με την Φωτεινή Φιλοσόφου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Με θέατρο συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και στις 22 Ιουλίου, με την παράσταση «Χωρίζουμε λέμε» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, στην οποία παίζουν οι: Μπέσυ Μάλφα, Ρένος Χαραλαμπίδης και Αλέξανδρος Ρήγας.
Στις 26 Ιουλίου στη σκηνή του πέτρινου θεάτρου Καβασίλων ανεβαίνουν οι «Ιμάμ Μπαϊλντί» σε μια μουσική βραδιά «χτισμένη» πάνω σε παλιούς και νέους ήχους!
Οι θεατρικές παραστάσεις «επιστρέφουν» στις 29 Ιουλίου, με το «Δεν ακούω, δε μιλάω, δε βλέπω» του Γιώργου Θεοδοσιάδη με τους Σπύρο Πούλη, Κώστα Αποστολάκη, Σπύρο Σπαντίδα και Σοφία Μανωλάκου.
Στις 7 Αυγούστου το Φεστιβάλ Πηνειού υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα, σε μια μοναδική συναυλία μαζί με την Ζωή Παπαδοπούλου.
Στις 9 Αυγούστου ανεβαίνει η παράσταση «Τενόροι» με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Θανάση Τσαλταμπάση και τον Ηλείο Πάνο Σταθακόπουλο.
Στις 10 Αυγούστου έρχεται η σειρά των μικρότερων φίλων του Φεστιβάλ με τον παράσταση «Ο μικρός Πρίγκηπας» από τον αγαπημένο θίασο των παιδιών «Μαγικές Σβούρες».
Στα παιδιά, και όχι μόνο, απευθύνεται και η επόμενη παράσταση του Φεστιβάλ, στις 18 Αυγούστου, με το παιδικό μιούζικαλ «Ο Μάγος του Οζ» σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, με μουσική Γιάννη Ζουγανέλη και χωρογραφίες του Φώτη Μεταξόπουλου.
Στις 19 Αυγούστου, το θέατρο των Καβασίλων υποδέχεται, για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, τους Στέλιο Διονυσίου, Χάρη Βαρθακούρη, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Δημήτρη Κόκκοτα στην μουσική παράσταση με τον γενικό τίτλο «Τα τραγούδια του πατέρα μου Νο2».
Η τελευταία εκδήλωση στο θεατράκι των Καβασίλων, στις 24 Αυγούστου, γίνεται για ιερό σκοπό. Τίτλος της «Χορεύουμε για την ΕΛΠΙΔΑ» και θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή πολλών χορευτικών, ενώ τα έσοδά της θα διατεθούν σε μια οικογένεια της περιοχής που περνά πάρα πολύ δύσκολες στιγμές».

You may also like...