3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» 

b0ec2b6c74-660x330Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πανηγυρική έναρξη του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά στη Σκόπελο από τις 23 έως τις 25 Αυγούστου με τη συμμετοχή περισσότερων από 600 χορευτών από διάφορες γωνιές της χώρας μας, την Κύπρο και το Νεπάλ.
Την Κυριακή 23 Αυγούστου, το σύνολο των χορευτών, πιασμένοι χέρι – χέρι, θα σημάνουν την έναρξη του φεστιβάλ, κυκλώνοντας το παλιό λιμάνι για να μας υποδεχθούν στη συνέχεια στο ανοικτό θέατρο Σκοπέλου. Στο τέλος της πρώτης βραδιάς θα μας μυήσουν στη διασκέδαση με ένα πάρτι καλωσορίσματος που ετοιμάζουν οι εθελοντές, για τους συμμετέχοντες και το κοινό.
Το Φεστιβάλ που διοργανώνουν η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πλέγμα» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς τιμή του εμπνευσμένου χοροδιδάσκαλου Διαμαντή Παλαιολόγου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Δήμου Σκοπέλου και της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου.

You may also like...