3ο Φεστιβάλ Παράδοσης, Πολιτισμού & Τεχνών

nΤο 3ο Φεστιβάλ Παράδοσης, Πολιτισμού & Τεχνών «..στου Ολύμπου την αυλή» θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, από 24 έως 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Ελασσόνας του Νομού Λάρισας.
Για 7 ημέρες, η καρδιά της παράδοσης, του πολιτισμού και των τεχνών θα βρίσκεται στους πρόποδες του Ολύμπου, στην αυλή του Ολύμπου. Παραδοσιακοί χοροί, τραγούδια, εικαστικά, συναυλίες, δρώμενα, μύθοι και παραμύθια θα ξετυλιχθούν όλα μαζί στις εκδηλώσεις που ετοιμάζει η Λαογραφική Εταιρεία Ελασσόνας. Στο Φεστιβάλ φέτος θα συμμετάσχουν και οι παρακάτω χώρες: Αίγυπτος, Σερβία και Ρουμανία. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με μεγάλη συναυλία γνωστού καλλιτέχνη που έχει ιδιαίτερη σχέση με τη Θεσσαλία.
Παράλληλα όλες τις ημέρες θα υπάρχει έκθεση – προώθηση παραδοσιακών προϊόντων από φορείς της Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι ένα φεστιβάλ με πλήθος ποιοτικών εκδηλώσεων που στοχεύουν στην ευρύτερη ανάπτυξη του τόπου μας, γνωρίζοντας καλύτερα τον Όλυμπο. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η προβολή και η ανάπτυξη του τόπου καθώς και μια ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν τις ομορφιές του μυθικού αυτού βουνού.

You may also like...