3ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων στη Νέα Αγχίαλο

agxialosΘεσμό αποτελεί το 3ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Αγχίαλο την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.
Τους συμβολισμούς της παράδοσής μας, καθώς και τους κανόνες αλληλοσεβασμού που πρέπει να διέπουν μια σύγχρονη κοινωνία, με οδηγούς τους νέους μας, έρχεται να προβάλει και το φετινό 3ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων 2015 στη Νέα Αγχίαλο.
«Στον τόσο δύσκολο καιρό που διανύουμε, μόνο η παράδοσή μας, ο χορός και τα παιδιά μπορούν να αποτελέσουν τη δύναμή μας και να αναζωπυρώσουν την ελπίδα και την πίστη μας για ένα καλύτερο μέλλον» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.
Πολλοί μαθητές, εκπαιδευτικοί, μέλη πολιτιστικών συλλόγων από το νομό Μαγνησίας, συγκεντρώνονται στο δήμο μας, αποκαλύπτοντας τη μαγεία της παράδοσης και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ανθρώπινης αλληλεγγύης και κοινωνικής συνεισφοράς.
Θα συμμετέχουν τα εξής παιδικά χορευτικά τμήματα: Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβολιωτών Νομού Μαγνησίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου, Πολιτιστικός Σύλλογος Μακεδόνων Μαγνησίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Χλόης Βελεστίνου, Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου «Η Διάπλαση»,
Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου, Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος».
Το φεστιβάλ διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος», υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου στην κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

You may also like...