3ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα

thumbnail (1)Με τίτλο «Μονήρεις Εξομολογήσεις» το φετινό 3ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», ξεκινά στις 7 Αυγούστου με διάρκεια έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2016, από τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Κώστα Γεωργουσόπουλου.
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 12.30 στον ΙΑΝΟ έγινε η παρουσίαση του προγράμματος του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», που διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTiki Μαράϊκε Ηλιού Ντέ Κόνινγκ, στο Κρανίδι της Ερμιονίδας, από τις 7 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2016. Όπως κάθε χρόνο, στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού θεάτρου. Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν: Άννα Βαγενά, Μαίρη Βιδάλη, Νίκος Βλάχος, Γιώργος Γαλίτης, Κατερίνα Διδασκάλου, Αλίκη Kαγιαλόγλου, Υρώ Μανέ, Τάσος Μπλάτζιος και Μάνια Παπαδημητρίου.
Το Φεστιβάλ θα ανοίξει την Κυριακή 7/8 με συναυλία του Ορφέα Περίδη και θα κλείσει την Κυριακή 4/9 με τη Φωτεινή Βελεσιώτου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο εμπνευστής και καλλιτεχνικός επιμελητής του Φεστιβάλ, Κώστας Γεωργουσόπουλος και οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.
Ο πολυχώρος ARTίκι είναι και η έδρα του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας (Θ.Ο.Ε.), που είναι ο διαχειριστής του.
Ήδη από την πρώτη του διοργάνωση, το Φεστιβάλ σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, φιλοξενώντας σημαντικές παραστάσεις με διακεκριμένους καλλιτέχνες. Προσέλκυσε το θεατρόφιλο κοινό της ευρύτερης περιοχής αλλά και της Αθήνας, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια, δημιουργώντας έτσι ένα προηγούμενο υψηλών αξιώσεων που πλέον των άλλων παρέχει εξαιρετική προβολή στον τόπο μας.
Η έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.thoe.org.gr. Κρατήσεις στο 6986982224
Υπεύθυνη για τον Τύπο, Δανάη Σαλεπούλα, dsalepou@otenet.gr, τηλ. 6979796194

You may also like...