3ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού στη Σύρο

Στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ” 2017, θα πραγματοποιηθεί και το 3ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού στη Σύρο, από τις 10 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2017. Το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού είναι ένα παιχνίδι δράσης, εξερεύνησης και διασκέδασης για όλες ηλικίες. Επιφυλάσσει για τους επίδοξους κυνηγούς πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων καθώς και γνωριμία με την ιστορία της Σύρου. Περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως επίλυση γρίφων, αποστολές περιήγησης μέσα από κρυμμένα στοιχεία και συμμετοχή σε ευφάνταστες δοκιμασίες που αναστατώνουν το νησί και μεταφέρουν σε κάθε άκρο του το καρναβαλικό πνεύμα. Το 1ο Κυνήγι Κρυμμένoυ Λουκουμιού 2015 διοργανώθηκε από την ομάδα ΕΠΟΧΕΣ που διακρίθηκε το 2014 στο ΣΥΡΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ. Το 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2016 διοργανώθηκε από την ομάδα SEVINDIRDI ANGELS που διακρίθηκε το 2015 στο 1ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού. Το 3ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2017 διοργανώνεται από την ομάδα ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗ που διακρίθηκε το 2016 στο 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ου  ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΛΟΥΚΟΥΜΙΟΥ

·          Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου ώρα 20:00 Αίθουσα Βάτη, Ερμούπολη. Τελετή έναρξης 3ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού, ταυτόχρονη παράδοση γρίφων στους αρχηγούς των ομάδων και διεξαγωγή εναρκτήριας δοκιμασίας.

·          Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ώρα 11:00 Αίθριο Δημαρχείου, Ερμούπολη. Διεξαγωγή 1ης δοκιμασίας.

·          Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ώρα 14:00 Αίθριο Δημαρχείου, Ερμούπολη. Παράδοση των λυμένων γρίφων από τους αρχηγούς των ομάδων και διεξαγωγή της 2ης δοκιμασίας.

·          Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ώρα 20:15 Αίθριο Δημαρχείου, Ερμούπολη. Απονομή

Επιτροπή Διοργάνωσης ή Λουκουμοεπιτροπή

(Για την ομάδα “Λουκομόσκονη”)

Αποστόλου Τάσος

Δρόσου Ξενιώ

Ζαλώνη Μαρία

Θεοδωράκης Παναγιώτης

Παριώτη Αγγελική

Φρέρη Μαρισάντυ

You may also like...