3ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών

Ραντεβού στο Ηράκλειο δίνουν και φέτος χορωδίες από την Αττική και την επαρχία για να συμμετάσχουν στο 3ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών, το οποίο διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής το προσεχές Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου (έναρξη στις 18.30) στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Μελωδικές φωνές ενώνονται και πλέκονται σε ένα μαγευτικό διήμερο γεμάτο τραγούδια από την ελληνική, την διεθνή, την θρησκευτική παράδοση, τον κινηματογράφο, το έντεχνο τραγούδι αλλά και σε διασκευές έκπληξη γνωστών τραγουδιών… αλλιώς.

Στο φετινό Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών συμμετέχουν: η Χορωδία «Άγιος Αλέξανδρος», η Μικρασιατική Χορωδία Νίκαιας, η Μικτή Χορωδία Δήμου Διονύσου, η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου», η Χορωδία «Fantasy Choir», η Μικτή Χορωδία Κηφισιάς 1937, το Πρόγραμμα Αθηναϊκού Χορωδιακού Συνόλου «Athens Choir Ensemble», η Χορωδία Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών «Ιονίου Φωνές», η Χορωδία συλλόγου γυναικών Αγ. Στεφάνου, η Μικτή Χορωδία Δήμου Αγ. Παρασκευής, η Μικτή Χορωδία Δήμου Γαλατσίου, ο Σύλλογος Φίλων Θρησκευτικής Μουσικής «Χορωδία Λουτρακίου» και, βέβαια, η… «οικοδέσποινα» Μικτή Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

«Το Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών του Δήμου μας, ένας πλέον σημαντικό θεσμός για την πόλη, εντάσσεται στην συνεχή μας προσπάθεια να υλοποιούμε μικρές αλλά και μεγαλύτερες δράσεις που φέρνουν τον πολιτισμό στο επίκεντρο της καθημερινότητας του πολίτη. Αυτές οι ανάσες πολιτισμού μπορούν να δώσουν στη ζωή μας περισσότερο φως, περισσότερη ελπίδα», σημειώνουν στο μήνυμά τους ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού & Δημ. Σχέσεων, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

 

 

You may also like...