3ο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα – ArtWalk 4

Εκπαιδευτικά Προγράμματα 4ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 4

H Art in Progress, στα πλαίσια του 4ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 4, ανακοινώνει την διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τη συμμετοχή εισηγητών – καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα παρέχονται δωρεάν προς το κοινό σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ που θα λάβει χώρα τον Μάιο και Ιούνιο 2019 στην Πάτρα.

 

Σκοπός της διοργάνωσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ArtWalk 4 είναι η γνωριμία των πολιτών της Πάτρας με την τέχνη του δρόμου – street art. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα του γκράφιτι, να εκπαιδευτούν σε διαφορετικές τεχνικές τοιχογραφιών και να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα τέχνης στον δρόμο.

 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια έμπειρων καλλιτεχνών που θα καθοδηγήσουν συμμετέχοντες διαφορετικών ηλικιακών ομάδων στην δημιουργία τοιχογραφιών μέσα από διάφορες τεχνικές της street art.

 

Πληροφορίες για το 3ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ArtWalk 4 μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

 

«Δημιούργησε μαζί με τον καλλιτέχνη!» – Mike Makatron

 

Οι τεχνικές που υπάρχουν στη street art είναι ποικίλες και εξαρτώνται από τον καλλιτέχνη της street art κάθε φορά. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον καλλιτέχνη να δημιουργεί, να γίνουν κι αυτοί καλλιτέχνες και να δημιουργήσουν όλοι μαζί μία τοιχογραφία! Εισηγητής του εκπαιδευτικού προγράμματος θα είναι ο Αυστραλός street artist Mike Makatron.

 

Ημερομηνία: Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Ώρα:   19:00 – 20:30

Τοποθεσία: Ελ. Βενιζέλου & Αγ. Ιωάννη Πράτσικα

Συμμετέχοντες: 15 άτομα, 10 – 16 ετών

 

 

Πληροφορίες για τον Mike Makatron μπορείτε να βρείτε: https://www.makatron.com/.

 

 

Δηλώσεις Συμμετοχής

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τηλεφωνικά στον τηλεφωνικό αριθμό: 6948098744, 10:00 π.μ. – 21:00 μ.μ., καθημερινά και μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: workshops.artinprogress@gmail.com.

 

Λόγω του περιορισμού στον αριθμό συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι ανήλικοι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα/κηδεμόνα τους.

 

Περισσότερα νέα για το ArtWalk 4 μπορείτε να παρακολουθείτε στα παρακάτω links:

https://www.facebook.com/artinprogress.patras/

https://www.facebook.com/StreetArtFestivalPatras/

 

 

Τo ArtWalk 4 τελεί υπό την συνδιοργάνωση: της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,

την θερμή βοήθεια των ελληνικών εταιριών μεγάλων χορηγών μας: την εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων Χρυσανθόπουλος Α.Ε. και  την βιομηχανία χρωμάτων VECHRO

και την θερμή βοήθεια του χορηγού οπτικοακουστικών μέσων:

την εταιρία Μediamarkt.

You may also like...