3η Ποδηλατοδρομία Πολιτισμού

kjaga22 Ιουνίου 2013
3η Ποδηλατοδρομία  Πολιτισμού  για ενήλικες και  2η Τζούνιορ

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου στα πλαίσια των δράσεων ΕΥ ΖΗΝ του Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης θα πραγματοποιηθούν:

Το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου 2013 πραγματοποιείται η 3η Ποδηλατοδρομία Πολιτισμού για ενήλικες και  η 2η Τζούνιορ Ποδηλατοδρομία.

Σε αυτή συμμετέχουν ποδηλάτες απ’ όλη την Ελλάδα και το νησί, ενώνουν  στην διαδρομή τους τα μνημεία του νησιού,  ξεκινώντας από το Μοναστήρι της Πάτμου και τερματίζοντας στην Πέτρα της  Καλικατσού.

Επικεφαλής της Ποδηλατοδρομίας ο Γιώργος Αμυράς από την εκπομπή ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.

Στην ημερίδα για το  ΕΥΖΗΝ   επιστήμονες, γαστρονόμοι , συγγραφείς και δημοσιογράφοι γαστρονομίας εισηγούνται   σχετικά  θέματα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε σε σχετικές ημερίδες την ιατρό βιοπαθολόγο  καθηγήτρια Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφής  και αντιπρόεδρο  του Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας κ. Αντωνία Τριχοπούλου, τη  συγγραφέα και γευσιγνώστρια Γεωργία Κοφινά και τη δημοσιογράφο -παρουσιάστρια Ελένη Ψυχούλη.

Φέτος στο πάνελ της ημερίδας η Ολυμπιονίκης  Άννα Βερούλη και ο Αθλητής Νίκος Μιχαλόπουλος.  Η ημερίδα θα είναι σχετική με το ΕΥΖΗΝ στα παιδιά.

You may also like...