26ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ “ BODRUM CUP 2014”

O Δήμος Λέρου σε συνεργασία με το ναυτιλιακό πρακτορείο KALYMNA YACHTING CLUB διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο νησί μας, τον 26o  Διεθνή Αγώνα   Ιστιοπλοΐας  «BODRUM CUP».
Η εν λόγω Regatta είναι η μεγαλύτερη που διοργανώνεται στα παράλια της Τουρκίας με μεγάλη προβολή στις Μαρίνες και στους Ιστιοπλοϊκούς ομίλους.
Περίπου 100-120 σκάφη με 1000-1200  ιστιοπλόους πρόκειται να επισκεφθούν την Λέρο και να ελλιμενισθούν στo λιμάνι του Λακκίου.
Μέσα από τον 26o ΔΙΕΘΝΗ  ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ   « BODRUM CUP»  δίνεται η  ευκαιρία να προβληθεί   η Λέρος με τις λιμενικές της υποδομές , να αναδείξει τις φυσικές της ομορφιές και να γίνει για ακόμη μια φορά  τόπος συνάντησης θαλάσσιας αναψυχής.

  • Το πρόγραμμα του εν λόγω Ιστιοπλοϊκού Αγώνα έχει ως εξής:

Πέμπτη – 23  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
11:00-14:00 Ελλιμενισμός σκαφών στο λιμάνι του Λακκίου.
19:00 Συγκέντρωση πληρωμάτων περίπου  στα 1000-1200 άτομα  στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Λακκίου   για την  απονομή αναμνηστικών και καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο  και τους συνδιοργανωτές του αγώνα.
Στην παραπάνω εκδήλωση θα παραβρεθούν εξέχουσες προσωπικότητες από την γειτονική χώρα όπου θα τιμήσουν με την παρουσία  τους , την εν λόγω εκδήλωση.
Η βραδιά θα κλείσει με παραδοσιακή  ορχήστρα της Λέρου  πλαισιωμένη από το χορευτικό τμήμα του  Πολιτιστικού  Εξωραϊστικού  Συλλόγου “ Η Παναγία του Κάστρου΄΄.

Παρασκευή – 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
11:00 Αναχώρηση σκαφών  από  Λέρο – Τουρκία (ΥΑLIKAVAK- PAL MARINA

You may also like...