Φεστιβάλ Kamilarti

kamilartiΟ πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Καμηλαρίου κ. Μιχάλης Νικητάκης οραματίστηκε τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη (3 έως 6) μία γιορτή προς τιμήν της τέχνης στα γραφικά σοκάκια του χωριού. Σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση θα δοθεί η δυνατότητα σε νέους αλλά και σε καταξιωμένους δημιουργούς να προβάλλουν τα έργα και την τέχνη τους. (Ζωγραφική, σκιτσογραφία, δημιουργίες από πηλό, γυαλί, ξύλο, ύφασμα κτλ, κατασκευή κοσμημάτων, χρηστικών ή διακοσμητικών αντικειμένων, σπιτικών γλυκών, ποτών, εδεσμάτων και οτιδήποτε θα θελήσει κανείς να προβάλλει ως μορφή τέχνης και τεχνικής)
Σε ένα δρώμενο σαν και αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να λείψουν οι μουσικοί και οι ερμηνευτές, οι θεατρικές ομάδες και οι ομάδες παιδικών δραστηριοτήτων, οι οποίοι καλούνται να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σε κάθε γωνιά του χωριού.
Η ομάδα διοργάνωσης στηρίζετε στον εθελοντισμό ευελπιστώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και έχει ξεκινήσει να δουλεύει για αυτή την ιδέα έχοντας την ελπίδα η γιορτή της τέχνης να γίνει θεσμός στη περιοχή της Μεσσαράς.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗΣ:
email: kamilarti.art@gmail.com
facebook: Kamilarti-Art Kamilari

You may also like...