Συναυλίες Πολυφωνικής Μεικτής Χορωδίας ΠΑΟΔΑΝ στις 25 και 27.8.2014

synaulies xorodias paodanΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
“ΜΙΡΑΜΠΕΛΛΟ 2014” 
«Στο καφενείον η Ελλάς» 
Η πολυφωνική μεικτή χορωδία ΠΑΟΔΑΝ, συμπληρώνοντας τρία χρόνια ζωής με την καθοδήγηση του εξαιρετικού μαέστρου Μανώλη Κανακάκη και αριθμώντας πάνω από 40 μέλη, αποχαιρετώντας το καλοκαίρι και υποδεχόμενη το φθινόπωρο θα γεμίσει μελωδίες από γνωστά τραγούδια με ιστορία, μια ανακαινισμένη γωνιά της πόλης, την πλατεία απέναντι από το Δημαρχείο, δίνοντας το λάκτισμα για εναλλακτικές επιλογές στους χώρους των εκδηλώσεων και ωθώντας την ίδια την πόλη να διαμορφώνει σταδιακά το ευρωπαϊκό της προφίλ, αξιοποιώντας κάθε γειτονιά.
Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014, ώρα 20.30 θα τραγουδήσουμε όλοι για την αγάπη, την ελευθερία, την ελπίδα και θα ακούσουμε το λόγο σπουδαίων ανθρώπων των γραμμάτων σε ένα συνδυασμό λόγου και μουσικής, απόσταγμα ζωής, αγώνων, οραμάτων.
Οι πρωτοβουλίες και η προσπάθεια όλων αυτών των συμπολιτών μας δηλώνουν τον πλούτο που διαθέτουμε, τις δυνάμεις που έχουμε  και τις προοπτικές που μπορούμε να ανοίξουμε για μια συνεχή αναβάθμιση της πολιτισμικής μας ταυτότητας. Η στήριξη όλων είναι αναγκαία και αναμενόμενη.
Η εκδήλωση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 27 Αυγούστου στον Κρούστα, άλλη επίσης εναλλακτική επιλογή, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρούστα.
 

You may also like...