25ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ CIOFF-Πυρσού Νάουσας

Το Φεστιβάλ του CIOFF – ΠΥΡΣΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ διοργανώνεται κάθε χρόνο με πρωτοβουλία της διοίκησης, και συμμετοχή των μελών και εθελοντών, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλα τα επίπεδα της διοργάνωσηςαναταποδίδοντας με την εργασία τους ένα ηθικό χρέος προς το Σύλλογο. Επίσης στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς στο περιβάλλον της δραστηριότητας τους συμμετέχουν χορηγοί με προσφορές ειδών, τροφίμων κλπ, προσφοκώντας οφέλη με την μορφή διαφήμισης, μέσα από παρόμοιες δράσεις πολιτισμού αμφίδρομες.
Από 5 έως 9 Ιουλίου η Νάουσα θα γεμίσει με μουσικούς και χορευτές από την Κολομβία, την Ινδία, την Ισπανία την Βουλγαρία και την Ελλάδα. Παράλληλα με τις κύριες παραστάσεις ο κόσμος μπορεί να πάρει μέρος σε μια από τις πολλές παράλληλες δράσεις που διοργανώνονται σε όλη την πόλη και να γευτεί την αίσθηση του φεστιβάλ.

Το ΔΣ του Πυρσού με την υποστήριξη δεκάδων εθελοντών και την αρωγή του Δήμου Νάουσας και της Περιφερειακής ενότητας Ημαθίας είναι βέβαιοι ότι θα φέρουν για άλλη μια φορά σε πέρας με επιτυχία το μεγάλο αυτό εγχείρημα.

Tηλ: (+30) 23320 26100
Κιν: (+30) 23320 26100
Email: pyrsosnaousa@gmail.com

Email : info@pyrsos-naousa.gr
Φιλίπου 2, 59200, Ναουσα,
http://www.pyrsos-naousa.gr

You may also like...